net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Απειλείται η θέση του Casey Stoner στην Ducati;

«Ή στην Ducati ή…σπίτι σου!»

Τρίζει η θέση του Casey Stoner στην Ducati; Δείτε τι λέει ο Paolo Ciabbati για αυτόν!

 
Σε μία πραγματικά σοκαριστική δήλωση προέβη ο Paolo Ciabbati, ο άνθρωπος που είναι αγωνιστικός διευθυντής της Ducati, σχετικά με τον Casey Stoner! Όπως θα διαβάσετε, το αγαπημένο «παιδί» της εταιρείας του Borgo Panigale τελικά έχει εκνευρίσει το… επαγγελματικό του σπίτι!
Τι συνέβη; Ο Ciabbati δήλωσε, με μάλλον δηκτικό τρόπο, ότι αν ο Stoner δεν επιθυμεί να διαθέτει περισσότερο χρόνο στην εταιρεία και την ανάπτυξη των μοτοσυκλετών, μπορεί πολύ απλά να πάει… σπίτι του!

Δείτε τα λόγια του Ciabbati συγκεκριμένα: «Είναι ο εκπρόσωπός μας και ήταν πολύ σημαντικό που τον είχαμε στην 90η επέτειο της εταιρείας. Εκτός αυτού, μας έχει βοηθήσει στην αρχή της χρονιάς, με κάποιες αποφάσεις που πήραμε για την αγωνιστική Desmosedici. Από εδώ και πέρα θα αποφασίσει ποιος θέλει να είναι ο ρόλος που θέλει να έχει εδώ. Πρέπει να δει αν θέλει να συνεχίσει την ζωή του στην Αυστραλία, με το ψάρεμα και την αγροκαλλιέργεια! Γιατί σε αυτή την περίπτωση θα είναι αδύνατον να αυξήσει την προσήλωσή του με την Ducati».

Μάλιστα, λοιπόν! Εσείς, τι λέτε για αυτή την εξέλιξη; 
 

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ