net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το μοντέλο KTM Duke 390

H KTM απέλυσε υπαλλήλους

Μια ομάδα εργαζομένων της KTM φαίνεται σε βίντεο να διασκεδάζει και να κακομεταχειρίζεται τις μοτοσυκλέτες της εταιρείας στον εκθεσιακό της χώρο στην Ινδία. Το βίντεο έφτασε στα χέρια της ιδιοκτησίας και τα νέα δεν ήταν καθόλου καλά.

 
Το βίντεο δείχνει πέντε υπαλλήλους της εταιρείας στον εκθεσιακό της χώρο στην Κεράλα να συμπεριφέρονται με αντιεπαγγελματικό τρόπο στις μοτοσυκλέτες 390 Duke και 250 Duke. Οι μοτοσυκλέτες στο οπτικοακουστικό ντοκουμέντο είναι τα νέα μοντέλα του 2017, που προορίζονταν να φθάσουν στα χέρια των πελατών στην Ινδία.

Το θέμα δημοσιεύτηκε τη στιγμή που ένας από τους πέντε εργαζομένους βιντεοσκόπησε το πάρτι και αφελώς έκανε tags Bajaj Ινδίας, KTM Ινδίας, τη σελίδα της αντιπροσωπείας κι άλλες δημοφιλείς ομάδες της εταιρείας.

Από την πλευρά της KTM, η αντίδραση ήταν γρήγορη κι αποτελεσματική. Η εταιρεία σε δελτίο τύπου καθησυχάζει τους πελάτες της ότι οι μοτοσυκλέτες δεν θα βγουν στην αγορά, και υπογραμμίζει το γεγονός ότι η KTM απέλυσε όλο το προσωπικό που εμπλέκεται στο σχετικό βίντεο.

 

 
  • Κωστας

    Αυτες ειναι οι συνεπειες οταν βαζεις τον ..Ταμτακο να σου φτιαξει το προιον για να χεις φθηνα εργατικα.

      5
  • Γιαννης

    Αν αυτά γινοντε μέσα στο εργοστάσιο σκέψου τι γίνεται κατά την μεταφορά. Έλεγχος μηδέν απ ότι φαίνεται από την μαμα ΚΤΜ.

      7

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ