net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οι δύο αναβάτες στην παρουσίαση του R15!

H Movistar Yamaha στην Ινδονησία

Η Yamaha κάλεσε τον Valentino Rossi και τον Maverick Vinales στην Jakarta για να παρευρεθούν στην παρουσίαση του R15.

 
Οι δύο αναβάτες βρέθηκαν στην Ινδονησία για λογαριασμό της Yamaha Indonesia Motor προκειμένου να βοηθήσουν στην παρουσίαση της μοτοσυκλέτας αλλά και για να δείξουν πόσο σημαντική είναι  η αγορά της χώρας.

Εκεί οι αναβάτες είχαν την ευκαιρία να βρεθούν με τοπικούς αναβάτες όπως τον Galang Hendra Pratama και τον Imanuel Pratna οποίος πέρυσι είχε βρεθεί στο ράντζο του Valentino Rossi για το Yamaha VR46 Master Camp.

O Valentino Rossi είπε πως ευχαριστήθηκε την παραμονή του στην Ινδονησία  και πως το πάθος από τους οπαδούς αλλά και τον ενδιαφέρον των ΜΜΕ είναι πάντα καλοδεχούμενο ειδικά τώρα που το δοκιμαστικό της Sepang πλησιάζει. Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους τοπικούς οδηγούς και εξέφρασε την χαρά του που είχε την ευκαιρία να τους συναντήσει και να εκπαιδευτεί μαζί τους.

Από την άλλη ο Maverick Vinales είπε πως έμεινε έκπληκτος από την θερμή υποδοχή που είχε από τους οπαδούς αλλά και τους συντελεστές της Yamaha Ινδονησίας. Βρέθηκε στην παρουσίαση του νέου Yamaha R15 και το οδήγησε και στην πίστα. Ευχαρίστησε τους συντελεστές της Yamaha και είπε πως ήταν μία αξέχαστη εμπειρία.
 

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ