net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η νέα ηλεκτρική μοτοσυκλέτα Porsche 618

Η νέα ηλεκτρική μοτοσυκλέτα Porsche 618

Η νέα ηλεκτρική μοτοσυκλέτα Porsche 618

H Porsche και στο χώρο της μοτοσυκλέτας!

Η Porsche 618 είναι το νέο φουτουριστικό μοντέλο της Porsche κι απεικονίζει το μέλλον της εταιρείας. H γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία επιχερεί να μπει και στο χώρο της μοτοσυκλέτας με ένα ηλεκτρικό μοντέλο.

 
Δημιουργήθηκε από τον Ισπανό σχεδιαστή, Μiguel Angel Bahr, ο οποίος έχει δημιουργήσει τρία εντυπωσιακά βιομηχανικά προϊόντα κατά το παρελθόν, που όλα παρουσιάζουν μία μοναδική και αυθεντική ερμηνεία της κάθε μάρκας.

Ο Bahr δημιούργησε τη Porsche μοτοσυκλέτα του για ένα πρότζεκτ δύο τροχών με στόχο να κάνει πραγματικότητα μια ηλεκτρική μοτοσυκλέτα εμπνευσμένη από την Porsche «911 turbo», «918» και «919». Ο σχεδιαστής έχει δανειστεί το DNA αυτών των αυτοκίνητων και τα χρησιμοποίησε για την κατασκευή της «618» μοτοσυκλέτας. Το ονόμασε «618», καθώς αποτελεί ένα entry-level, ηλεκτρικό, δίτροχο όχημα για τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, που τοποθετείται ακριβώς κάτω από το «718».

Ο σχεδιασμός είναι εμπνευσμένος από την επίπεδη αρχιτεκτονική του «911». Το σχέδιο αυτό ερμηνεύεται από το επίπεδο και χαμηλό κέντρο βάρους στην εξωτερική εμφάνιση της μοτοσυκλέτας. Η μπαταρία είναι τοποθετημένη στην καρδιά της μοτοσυκλέτας για την ενίσχυση της σταθερότητας και της στροφής.

Σε γωνία όρασης 30 μοιρών του αναβάτη υπάρχει  μια ψηφιακή οθόνη οργάνων, οκτώ ιντσών, αφής, μειώνοντας τον εξωτερικό όγκο στο σχεδιασμό. Το μοντέλο παράλληλα διατηρεί τις καθαρές γραμμές  του. Η τεχνολογία του 618 συμβαδίζει απόλυτα με Android και iOS έξυπνες συσκευές, παρέχοντας σημαντικές πληροφορίες, όπως το υπόλοιπο της μπαταρίας, το πλησιέστερο σημείο φόρτισης, GPS, ακόμη και πρόσβαση στο διαδίκτυο.
 

 

SPECIAL - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ