net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Volkswagen θα πουλήσει τη Ducati;

Η VW πουλά ή όχι τη Ducati;

Πρόκειται για μια ιστορία που έχουμε ακούσει ξανά στο παρελθόν. Η Volkswagen εξετάζει την πώληση της Ducati. Η είδηση αυτή δεν είναι, όμως, τίποτα περισσότερο από μια απλή συζήτηση στο χώρο των οικονομικών εφημερίδων.

 
Τα νέα μεταδίδονται, καθώς η Volkswagen ξεκινά μια επιχείρηση «εξορθολογισμού» των δαπανών για να βοηθήσει στη χρηματοδότηση της αναδιάρθρωσης της εταιρείας μετά το πρόσφατο σκάνδαλο με τις εκπομπές ρύπων. Πηγές μέσα από την εταιρεία αναφέρουν πως η VW προσπαθεί να μειώσει, επίσης, τις δαπάνες της προκειμένου να επενδύσει στην κατασκευή ηλεκτρικών οχημάτων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη νέα υπηρεσία του Reuters, η VW ανέθεσε στην επενδυτική τράπεζα Evercore (EVR.N) να αξιολογήσει πιθανές επιλογές, συμπεριλαμβανομένης της πώλησης της μάρκας Ducati, την οποία απέκτησε το τμήμα Audi (NSUG.DE) το 2012 για περίπου 860 εκατομμύρια ευρώ.

Ενώ η VW έχει αρχίσει να προσεγγίζει πιθανούς αγοραστές, δεν έχει ληφθεί απόφαση σχετικά με το αν θα πωληθεί η μάρκα. Εάν η γερμανική εταιρεία δεν προσελκύσει το ενδιαφέρον των αγοραστών, μπορεί να εξετάσει και το ενδεχόμενο της χρηματιστηριακής αγοράς για τη Ducati.

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ