net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οι αναβάτες του MotoGP!

Η «Χρυσή εποχή» του MotoGP

Ο 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Jorge Lorenzo είπε πως η φετινή σεζόν θα είναι η χρυσή εποχή του MotoGP.

 
Τις προηγούμενες σεζόν είχε παρατηρηθεί το φαινόμενο των μειωμένων ομάδων και κατά συνέπεια μοτοσυκλετών στους αγώνες του MotoGP. Τις σεζόν 2012 – 2014 υπήρχαν μόνο τρείς κατασκευάστριες εταιρίες και κάποιες δορυφορικές ομάδες, με αποτέλεσμα ο ανταγωνισμός να είναι πολύ συγκεκριμένος.
Την ερχόμενη σεζόν στο MotoGP θα υπάρχουν έξι κατασκευάστριες μεταξύ των οποίων θα είναι και η ΚΤΜ.  Καταλαβαίνετε ότι με τόσες εταιρίες, κάποιες δορυφορικές ομάδες και το κοινό σύστημα εγκεφάλου για τις μοτοσυκλέτες η σεζόν του 2017 όπως έχουμε ξαναπεί μαίνεται να έχει τρομερές μάχες και ανταγωνισμό.

Ο Lorenzo είπε πως πριν κάποια χρόνια είχαμε 17 μοτοσυκλέτες που έπαιρναν μέρος στους αγώνες. Την περσινή σεζόν 9 διαφορετικοί αναβάτες κατέκτησαν την 1η θέση του βάθρου. Φέτος θα υπάρχουν 23 μοτοσυκλέτες με τις 18 από αυτές να έχουν την δυνατότητα να πάρουν τη νίκη και οι 3 κατασκευάστριες ομάδες έχουν πρώην πρωταθλητές σαν αναβάτες.

Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος και οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα θέαμα που έχουν να δούν πολλά χρόνια απο την διοργάνωση.

Ο Jorge Lorenzo το 2017 θα είναι στην Ducati, o έμπειρος Valentino Rossi και ο πολλά υποσχόμενος Maverick Vinales θα τρέχουν με τα χρώματα της Yamaha ενώ ο παγκόσμιος πρωταθλητής Marc Marquez παρέμεινε στην Honda με τον συμπαίκτη του Dani Pedrosa περιμένοντας την ανανεωμένη μοτοσυκλέτα της ομάδας τους. 
 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ