net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

O Max Neukirchner εν δράση

Η Yamaha πρώτη στο Le man

Έντονος συναγωνισμός στις δοκιμές, με την YART YAMAHA να πετυχαίνει το ζητούμενο, κλείνοντας τη δεύτερη μέρα στην πρώτη θέση.

 
Κατά την διάρκεια των διήμερων δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν για τον 24ωρο αγώνα του Le man, η Αυστριακή ομάδα YART YAMAHA ήταν αυτή που τέθηκε επικεφαλής, αφού τη δεύτερη μέρα των δοκιμών κατάφερε να σταματήσει τα χρονόμετρα στο 1,36.866, χρόνος ο οποίος είναι πολύ κοντά στο περσινό ρεκόρ που κατέχει η ίδια ομάδα.

Σίγουρα, σε αυτό συνέβαλαν οι ιδανικές καιρικές συνθήκες τις ημέρες των δοκιμών και ο νέος ασφαλτοτάπητας της πίστας που παρέχει καλύτερη πρόσφυση. Σύμφωνα με την ομάδα και τους αναβάτες, εφόσον τη μέρα του αγώνα επικρατούν παρόμοιες συνθήκες, θα είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και νέο ρεκόρ.

Με τα νέα ελαστικά που είχαν στη διάθεση τους από τη συνεργασία με τη Bridgestone, oι αναβάτες Broc Parkes, Kohta Nozane, Marvin Fritz και Max Neukirchner έκαναν αρκετούς γύρους και προσομοιώσεις, ώστε να μπορέσουν να βρουν το ιδανικό setup για έναν πολύ γρήγορο γύρο αλλά και για την συνολική διάρκεια του αγώνα. Οι δύο ομάδες που ακολούθησαν και συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα, ήταν και οι μόνες που κατάφεραν να σταματήσουν τα χρονόμετρα κάτω από το 1,37.00 τις ημέρες των δοκιμών και είναι η TEAM SRC KAWASAKI με χρόνο 1,36.934 και η SERT SUZUKI με χρόνο 1,36.977 στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Όλα λοιπόν είναι έτοιμα για τον αγώνα, που ξεκινά στις 15 Απριλίου και αναμένεται να είναι συναρπαστικός.

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ