net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η ευθύνη στην Ducati σωμφωνα με τον Lorenzo

«H ευθύνη στην Ducati»

Ο Jorge Lorenzo δήλωσε ότι η Ducati πρέπει να συμβάλλει σημαντικά, αν θέλουν να έχουν τον Casey Stoner στο πλευρό τους του χρόνου.

 
Κατά την διάρκεια του 2016, ο Casey Stoner ενέπλεξε το όνομά του με την Ιταλική φίρμα, όντας περιστασιακός οδηγός δοκιμών για λογαριασμό της  καθώς και επίσης πρεσβευτής της. Ήταν αυτός που έδινε συμβουλές, στον τρεις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Lorenzo κατά τη διάρκεια των δοκιμών του με τη  νέα του ομάδα  στα προ αγωνιστικής τεστ στη Βαλένθια.
 
Ο Ισπανός οδηγός, με δηλώσεις του, ξεκαθάρισε ότι θα ήθελε να έχει τον Αυστραλό περισσότερο κοντά του. "Δεν είμαι ο μόνος που πρέπει να πείσει τον Stoner" είπε πετώντας το μπαλάκι στην Ducati. "Εχω ήδη δηλώσει ότι η καλύτερη προοπτική είναι να τον έχω να με παρατηρεί καθώς στριβώ και να μου δίνει οδηγίες. Ο Casey έχει ισχυρή προσωπικότητα, πολύ συγκεκριμένη.  "Exουμε πολλές κοινές ιδέες αλλά σε μερικές διαφωνούμε. Από αυτές τις διαφωνίες που μπορεί να έχει δίκιο, μπορεί να με κάνει να αλλάξω τις απόψεις μου. Είμαι ανοιχτόμυαλος , μου αρέσει να ακούω και να  βγάζω τα δικά μου συμπεράσματα και να  αποφασίζω αν θα τα χρησιμοποιήσω ή όχι. Ο Stoner είναι πολύ ταλαντούχος  και ξέρει να εξηγεί πολύ καλά. Αν μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε γιατί να μην το κάνουμε;"

Για το 2017, ο στόχος της εταιρίας  παραμένει η διεκδίκηση του τίτλου, αλλά η περιορισμένη εμπειρία του Lorenzo -που έχει οδηγήσει μόνο Yamaha- αποτελεί τροχοπέδη. Ο μόνος πρωταθλητής με τα χρώματα της Ducati το 2007 Casey Stoner, μπορεί να συμβάλει σε μια πιο ομαλή μετάβαση 

Όπως παραδέχεται και η Ducati, πρέπει ο ίδιος να αποφασίσει αν θέλει να εμπλακεί περισσότερο και να ταξιδεύει συχνότερα στα σιρκουί.

 

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ