net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μαύρη και εντυπωσιακή η Victory RR. Προσέξτε το πλαίσιο-χωροδικτύωμα, αλλά και την τεράστια μπαταρία!

Η ηλεκτρική Victory RR

Η Victory Motorcycles επιστρέφει στους αγώνες του Isle of Man με το Victory RR, ένα ηλεκτροκίνητο αγωνιστικό μοντέλο, το οποίο θα οδηγήσει ο William Dunlop.

 
H εταιρεία μοτοσυκλετών Victory θα κάνει φέτος την επιστροφή της στον αγώνα TT του Isle of Man, με την νέα, ηλεκτροκίνητη μοτοσυκλέτα της που θα ονομάζεται Victory RR. Το εντυπωσιακό μοντέλο αναπτύχθηκε μετά από εντατικές μελέτες των αγωνιστικών δεδομένων της περσινής χρονιάς, στην οποία ο Guy Martin και ο Lee Johnston οδήγησαν το προηγούμενο μοντέλο της εταιρείας, Empulse RR, στην τρίτη και την τέταρτη θέση του αγώνα. 

Η νέα μοτοσυκλέτα θα έχει εντελώς επανασχεδιασμένη μπαταρία, η οποία θα φιλοξενείται στο κέντρο της, ενώ ο ηλεκτροκινητήρας της είναι ικανός για απόδοση πάνω από 170 ίππους. Το πλαίσιο της νέας μοτοσυκλέτας θα είναι τύπου Trellis, δηλαδή ατσάλινο χωροδικτύωμα, σε αντίθεση με το αλουμινένιο δύο δοκών της περσινής μοτοσυκλέτας. H μοτοσυκλέτα θα οδηγηθεί από τον William Dunlop. 

Η –αργοπορημένη- είσοδος της Victory στον αγώνα, με ηλεκτρική μάλιστα μοτοσυκλέτα, είναι ευχάριστα νέα για τους διοργανωτές του TT, καθώς ο ανταγωνισμός αναμένεται να φουντώσει για τα καλά στα ηλεκτροκίνητα, μια κατηγορία στην οποία μέχρι τώρα κυριαρχούν οι μοτοσυκλέτες της Mugen Racing. 

O Brian Wishman της Victory Racing δήλωσε για το γεγονός: «Η ηλεκτρική μας Empulse RR τερμάτισε τρίτη και τέταρτη στον περσινό αγώνα, έναν αγώνα που μας συγκλόνισε. Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα που συγκεντρώσαμε, μπορέσαμε να αναπτύξουμε μια νέα μπαταρία αλλά και να βελτιώσουμε τον ηλεκτροκινητήρα. Πιστεύουμε ότι θα επιστρέψουμε στο ΤΤ με υψηλότερες επιδόσεις.» 

 

SPECIAL - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ