net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μαύρα τα έβαψε ο Βρετανός της Pramac Ducati!

«Η ιστορία GP17 έληξε»

Ο Scott Redding πιστεύει ότι, μετά τα αποτελέσματα του αγώνα στην Μαλαισία, δεν μπορεί πλέον να ελπίζει στην απόκτηση μιας Ducati Desmosedici GP17, για να οδηγεί του χρόνου.

 
Απογοήτευση για τον Βρετανό αναβάτη της Pramac Ducati, Scott Redding. Σε δηλώσεις του και μιλώντας για την πιθανότητα να οδηγεί μια Ducati Desmosedici GP17 του χρόνου, ο αναβάτης εμφανίζεται κάθε άλλο παρά αισιόδοξος.
 
Για όσους δεν το γνωρίζουν, o Redding διαγωνίζεται μαζί με τον Danilo Petrucci σε ένα «εσωτερικό πρωτάθλημα» μεταξύ τους, καθώς ο αναβάτης με τους περισσότερους βαθμούς από τον αγώνα του Brno μέχρι το τέλος της σεζόν, θα οδηγεί μια εργοστασιακή Ducati GP17 του χρόνου.

Με τα τωρινά δεδομένα, ο Danillo Petrucci έχει 16 περισσότερους βαθμούς από τον Redding σε αυτόν τον άτυπο διαγωνισμό και ο Βρετανός θεωρεί ότι η υπόθεση έχει λήξει. Δηλώνει συγκεκριμένα: «Νομίζω ότι το θέμα έχει τελειώσει. Δεν θα συμβεί. Θα προσπαθήσω κι άλλο, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Αλλά σε κανονικό αγώνα δεν νομίζω ότι θα μπορώ να πάρω αρκετούς βαθμούς και να ξεπεράσω τον Danilo. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε.»

«Ακόμα δεν έχει τελειώσει αλλά θα είναι πολύ δύσκολο, εκτός αν γίνει κάτι απρόοπτο. Αλλά αμφιβάλλω, διότι δεν είμαι συνήθως τόσο τυχερός. Θα δούμε. Ακόμη και με αυτή τη μοτοσυκλέτα θα πρέπει αν το αποδεχτώ και να προχωρήσουμε» 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ