net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ιδού η ηλεκτρική πρωτότυπη μοτοσυκλέτα της KRC! Πως σας φαίνεται;

Η νέα KRC ηλεκτρική μοτό!

Μια νέα ηλεκτρική μοτοσυκλέτα από την KRC, που ήδη παρουσιάστηκε στην φετινή EICMA και πιθανολογείται να αναπτυχθεί ώστε να βγει στην παραγωγή το 2018.

 
Μέσα στην φετινή χρονιά, είδαμε πολλές ειδήσεις που αφορούσαν ηλεκτροκίνητα μοντέλα και σημαντικές τεχνολογίες για αυτά. Αυτό ένα πράγμα σημαίνει μόνο –η ηλεκτροκίνηση στις μοτοσυκλέτες πλησιάζει όλο και περισσότερο στην καθολική εφαρμογή, αφού οι προσπάθειες να ξεπεραστούν οι τεχνικές δυσκολίες που παρουσιάζονται συνεχίζονται, όλο και πιο εντατικά.
Μια από τις εταιρείες που ασχολούνται με την ηλεκτρική μοτοσυκλέτα είναι και η ιταλική KRC, η οποία έχει έδρα της την Caserta. H βιομηχανία έχει ήδη μοντέλα scooters με ηλεκτροκίνηση, τα οποία πωλούνται στην αγορά, ωστόσο επέδειξε τις προθέσεις της για την είσοδό της στον χώρο της ηλεκτροκίνητης μοτοσυκλέτας, με το μοντέλο που βλέπετε στην φωτογραφία.

Η μοτοσυκλέτα αυτή παρουσιάστηκε ήδη στην EICMA 2016, ως πρωτότυπο, ενώ πληροφορίες θέλουν την KRC να επιστρέψει στην Μιλανέζικη έκθεση και το 2017, παρουσιάζοντας την έκδοση παραγωγής του μοντέλου, το οποίο θα ξεκινήσει να διατίθεται το 2018.

Για την μοτοσυκλέτα δεν έχουν γνωστοποιηθεί τεχνικά στοιχεία σε μεγάλο βαθμό, ωστόσο γνωρίζουμε ότι οι μπαταρίες του είναι τύπου λιθίου-σιδήρου-φωσφόρου, που θα μπορούν να φοριστούν πλήρως σε 4-5 ώρες, αποδίδουν 6kWh και θα προσδίδουν στο μοντέλο μια αυτονομία περίπου 100 χμ. Η μοτοσυκλέτα θα είναι εξοπλισμένη με σύστημα ανάκτησης ενέργειας, το οποίο θα επαναφορτίζει τα στοιχεία κατά την επιβράδυνση, ενώ η μέγιστη ταχύτητα του μοντέλου θα αγγίζει τα 150 χμ/ώρα.

Η μοτοσυκλέτα είναι εξοπλισμένη με ανεστραμμένο πιρούνι 37 χιλιοστών εμπρός και αμορτισέρ της Ohlins πίσω, ενώ ο ηλεκτροκινητήρας είναι εγκατεστημένος στο κέντρο του πίσω τροχού. Μάλιστα, η μοτοσυκλέτα, σύμφωνα με την KRC, θα ζυγίζει λιγότερα από 200 κιλά, μια μάλλον αισιόδοξη πρόβλεψη αλλά και ένα σημαντικό επίτευγμα, αν πραγματοποιηθεί, για ηλεκτρική μοτοσυκλέτα! 
 

 

SCOOP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ