net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αποκαλυπτικός ο Marc Marquez για την ψυχοσύνθεσή του κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος...

«Η πίεση με κατέστρεφε!»

Ο τρις πρωταθλητής στην μεγάλη κατηγορία των Moto GP Marc Marquez μιλά και αποκαλύπτει τον αντίκτυπο που είχε η μεγάλη πίεση που αντιμετώπισε στο φετινό πρωτάθλημα.

 
Ο Marc Marquez, παρά το γεγονός ότι κατάφερε πανάξια να στεφθεί για τρίτη φορά πρωταθλητής φέτος, στην μεγάλη κατηγορία των Moto GP, αντιμετώπισε τεράστιες δυσκολίες φέτος.
 
Έχοντας να οδηγήσει μια μοτοσυκλέτα πιο αδύναμη από των άλλων εταιρειών αλλά και μια εχθρική αντιμετώπιση από το κοινό, ο Marquez παραδέχθηκε με δηλώσεις του ότι η πίεση που ένιωσε φέτος σχεδόν τον συνέθλιψε.

Δείτε τι λέει και ο ίδιος: «Δεν λέω ότι δεν ήξερα τι πάει να πει πίεση, αλλά μέχρι τώρα δεν την είχα νιώσει σε τέτοιο βαθμό. Είναι πολύ δύσκολο να το εξηγήσω, είναι κάτι που σε κάνει να γεμίζεις αμφιβολίες και ανασφάλεια.»

«Είναι κάτι που σε επηρεάζει και ψυχικά, και σωματικά και σε κάνει να νιώθεις τελείως κατεστραμμένος στο τέλος του Σαββατοκύριακου».


Ο Marquez κατόπιν υποστήριξε τους συνεργάτες του, δηλώνοντας ότι έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης: «Είμαι τυχερός να έχω μια απίστευτη οικογένεια στα paddocks. Η ομάδα βοηθά πολύ στο να σε ηρεμήσει. Δεν μιλάμε μόνο για τους αγώνες και αυτό με χαλαρώνει» 
 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ