net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η επετειακή Indian «Spirit of Munro Scout»

Η ταχύτερη Indian στον κόσμο

Πέρασαν 50 χρόνια από τότε που ο Burt Munro πήρε την Indian Scout Streamliner στο «Bonneville Salt Flats» και έγραψε ιστορία. Για να τα γιορτάσουν, η εταιρεία Indian συνεργάστηκε με τον Lee Munro (ανηψιός του Burt) και αναδημιούργησαν την ιστορική διαδρομή της 13ης Αυγούστου.

 
Η ομάδα δεν αγωνίζεται σε καμία κατηγορία αγώνων, απλώς θα καλύψει μια διαδρομή προσομοιώσης για να αποδώσει φόρο τιμής στον θρυλικό Burt Munro και να θέσει ένα ρεκόρ ταχύτητας σε μια σύγχρονη μοτοσυκλέτα της Indian. Το νέο μοντέλο ονομάζεται «Spirit of Munro Scout».
 
Σύμφωνα με τον Reid Wilson, διευθυντή μάρκετινγκ της Indian, ο χώρος της μοτοσυκλέτας πρέπει να ξεπεράσει τα όρια και τους περιορισμούς και να υπερβεί τον κανόνα. Δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα από τον Burt Munro, που ενσαρκώνει το πνεύμα της εταιρείας.  
 
Ο Lee Munro θα οδηγήσει μια σύγχρονη Indian Scout με ένα τροποποιημένο κινητήρα κι ένα κλασικό αεροδυναμικό φέρινγκ, προκειμένου να γίνει η ταχύτερη σύγχρονη μοτοσυκλέτα της Indian στον κόσμο. Η ομάδα των μηχανικών της εταιρείας εργάστηκαν εθελοντικά για αυτό το αποτέλεσμα.
 
Σύμφωνα με τον Lee Munro, ο Burt Munro ήταν μια σημαντική πηγή έμπνευσης για τη δική του αγωνιστική καριέρα. Αισθάνεται περήφανος που συνεργάστηκε με την Indian και οδήγησε τη δική του Scout στο Bonneville, τιμώντας έτσι το θείο του και την 50ή επέτειο της εταιρείας.
 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ