net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H νέα HONDA X-ADV

H νέα HONDA X-ADV

H νέα HONDA X-ADV

HONDA X-ADV

Δεν συμβαίνει συχνά στο κόσμο των μοτοσυκλετών να γεννιέται μία φρέσκια φιλοσοφία η οποία να σηματοδοτεί την απαρχή μιας νέας κατηγορίας. Όμως η Honda φημίζεται για τις καινοτομίες της και την παράδοση αυτή συνεχίζει τώρα με τη νέα X-ADV. Aκολουθεί δελτίο τύπου...

 
Τιμή: 12.450 ευρώ (για τα απλά χρώματα
         12.650 ευρώ (για τα special colors)

Μία πρωτότυπη «γενετική διασταύρωση» οδηγεί στη δημιουργία μίας νέας συναρπαστικής μοτοσυκλέτας: η Honda X-ADV συνδυάζει το SUV στυλ και τη γοητεία μιας μοτοσυκλέτας off-road με ανθεκτικό πλαίσιο, αναρτήσεις μεγάλων διαδρομών, ακτινικές δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων και ισχυρές επιδόσεις από ένα δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα με διπλό συμπλέκτη DCT  (Dual Clutch Transmission). Ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, η ρυθμιζόμενη ζελατίνα 5-θέσεων και το σύστημα Smart Key διασφαλίζουν καθημερινή άνεση και πρακτικότητα.

Το σκεπτικό: ας πάρουμε τις αρετές μιας κλασσικής μοτοσυκλέτας περιπέτειας – ικανότητες παντός εδάφους, όρθια θέση οδήγησης, που προσφέρει εξαιρετική ορατότητα, και αξιοσημείωτη πολύπλευρη χρηστικότητα, για τη δουλειά και τον ελεύθερο χρόνο. Μετά ας δούμε τι προσφέρει μία μέση μοτοσυκλέτα καθημερινής χρήσης. Μπορεί να είναι σκούτερ ή μοτοσυκλέτα, αλλά θα είναι ένα μηχάνημα ευκολοδήγητο, σβέλτο και άνετο, αποδοτικό και με πρακτικούς αποθηκευτικούς χώρους.
 
Εάν συνδυάσουμε τα παραπάνω προκύπτει μία ενδιαφέρουσα πρόταση με χαρακτηριστικά ενός ανθεκτικού, στυλάτου SUV. Κινείται με απόλυτη άνεση στη ζούγκλα της πόλης και διαθέτει όλα τα premium στοιχεία που κάνουν τη ζωή εύκολη σε μία μεγαλούπολη. Παράλληλα διαθέτει την κινητήρια ισχύ και τις ικανότητες του πλαισίου, που προσδίδουν σε κάθε διαδρομή μία υπόσχεση της περιπέτειας.
 
Καθώς το στυλ της Honda X-ADV γεννήθηκε στο κέντρο R&D της Honda στη Ρώμη, θεωρείται «δημιούργημα των μηχανικών». Μία φιλοσοφία που υλοποιείται για πρώτη φορά και εκφράζει μία νέα αίσθηση ανεξαρτησίας σε δύο τροχούς, ενισχύοντας την έμφυτη επιθυμία του αναβάτη για ελευθερία, ταξίδια και νέες εμπειρίες. Και μάλιστα αποτυπώνει την ουσία της ελευθερίας των δύο τροχών σε ένα συναρπαστικό, νέο σχήμα.
 
  
 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ