net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Και το χρόνου ο Stoner θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Honda ως αναβάτης εξέλιξης.

HRC-Casey Stoner: Μαζί και το 2014

Μπορεί ο Cαsey Stoner να έβαλε πρόωρο τέλος στην καριέρα του ως αναβάτης αγώνων, αλλά συνεχίζει ως αναβάτης εξέλιξης καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με την HRC για το 2014.

 
Δεν νομίζουμε να υπάρχει μοτοσικλετιστής που θα έλεγε «όχι» στην ευκαιρία να οδηγήσει μια από τις ταχύτερες μοτοσικλέτες του κόσμου, να πει μετά τη γνώμη του για αυτή σε αυτούς που την έφτιαξαν και ύστερα να πληρωθεί κιόλας. Ο Cαsey Stoner σίγουρα όχι καθώς δείχνει να απολαμβάνει τον ρόλο του ως δοκιμαστής εξέλιξης για τις αγωνιστικές μοτοσικλέτες της Honda μακριά από το πιεστικό περιβάλλον των αγώνων. 

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας MCN, ο Αυστραλός και δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στους ανθρώπους της HRC για την εξέλιξη της εργοστασιακής RC213V, όπως ακριβώς έκανε και το 2013. Ο διευθυντής της HRC, είπε στους ανθρώπους της βρετανικής εφημερίδας ότι ο Stoner θα συνεχίσει να έχει τον ίδιο ρόλο αλλά προς το παρόν οι δύο πλευρές δεν έχουν αποφασίσει πάνω σε κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα για τη νέα χρονιά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Αυστραλός δεν θα παραβρεθεί στις, εντός έδρας για αυτόν, δοκιμές ελαστικών της Bridgestone τον ερχόμενο Μάρτιο στην πίστα του Philip Island, εκεί όπου μετρά έξι σερί νίκες!

Τα δοκιμαστικά θα πραγματοποιηθούν από την ιαπωνική εταιρία ελαστικών ώστε να γίνει η επιλογή της σωστής γόμας για τη συγκεκριμένη πίστα και αποφευχθούν όσα έγιναν τον περασμένο Οκτώβριο, όταν, για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος, κατά τη διάρκεια του αγώνα και σε στεγνή πίστα, οι αναβάτες υποχρεώθηκαν σε αλλαγή ελαστικών για λόγους ασφάλειας. Αιτία η μεγάλη φθορά που προκαλούσε στα ελαστικά ο νέος ασφαλτοτάπητας. 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ