net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα νέα Husqvarna Enduro του 2017.

Περισσότερες πληροφορίες

Ανακοινώθηκαν και επίσημα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την νέα γκάμα endure της Husqvarna για το 2017, η οποία είχε παρουσιαστεί πριν περίπου ένα μήνα.

 
Στις 10 Ιουνίου, σας μεταφέραμε την είδηση για την παρουσίαση της νέας γκάμας Enduro από την Husqvarna, για το 2017. Τότε, περιμέναμε περισσότερες και αναλυτικές πληροφορίες για αυτά, και σήμερα αυτές οι πληροφορίες έγιναν διαθέσιμες, όπως μας είχε ενημερώσει η εταιρεία. 
Τα μοντέλα είναι ανασχεδιασμένα σε μεγάλο βαθμό, με δραστικές αλλαγές στον κινητήρα, τις αναρτήσεις αλλά και το πλαίσιο. 

Όλα τα μοντέλα της σειράς φέρουν ένα ελαφρύτερο πλαίσιο, το οποίο όμως είναι κατά 20% πιο άκαμπτο, σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Το πίσω υποπλαίσιο έχει κατασκευαστεί σε τρία τμήματα, ενώ αποτελείται κατά 30% από ανθρακονήματα, όντας 1 κιλό ελαφρύτερο από το τμήμα που αντικαθιστά. Το πηρούνι WP Xplor είναι τύπου φυσιγγίου, με διάμετρο 48 χιλιοστά και πλήρως ρυθμιζόμενο, ενώ το πίσω αμορτισέρ φέρει την τεχνολογία DCC (Dual Compression Control) και είναι ελαφρύτερο κατά 360 γραμμάρια από την προηγούμενη μονάδα. 

Στα φρένα, αναλαμβάνει η Brembo παρέχοντας τους δίσκους, ενώ το πίσω φρένο φέρει πεντάλ μεγαλύτερο κατά 10 χιλιοστά και νέο πιστόνι διαμέτρου 24 χιλιοστών στη δαγκάνα. 

Στους κινητήρες πραγματοποιήθηκαν αρκετές αλλαγές. Τα δίχρονα μοντέλα έχουν αποκτήσει νέους κύλινδρους, στροφαλοφόρο και αντικραδασμικό άξονα, ενώ τροφοδοτούνται από καρμπιρατέρ 38 χιλιοστών της Mikuni. Τα τετράχρονα μοντέλα έχουν το traction control στον στάνταρ εξοπλισμό τους, ενώ φέρουν νέα και ελαφρύτερη ECU. Εντελώς αλλαγμένες είναι και οι εξατμίσεις, ενώ το φιλτροκούτι και στις δύο σειρές μοτοσυκλετών φιλοξενείται στο υποπλαίσιο, σε ειδικά μελετημένο για αυτό χώρο. 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ