net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H νέα Harley-Davidson A-15

Harley-Davidson A-15

Κάθε μοτοσυκλέτα έχει μια ιστορία σύμφωνα με την εταιρεία Waterloo Gasoline Motors. Η ιστορία πίσω από τη A-15, ένα one-off scrambler βασισμένο σε μια Harley-Davidson 1200 κ.εκ., αφορά έναν άνδρα και το σκύλο του.

 
Η Gasoline Motors δημιούργησε την A-15 για τον πελάτη τους Franky, που ήθελε να την αφιερώσει στη μνήμη του σκύλου του Angel. Ο Franky ήθελε να αποκτήσει μια μοτοσυκλέτα, που να του θυμίζει τον αγαπημένο του σκύλο-διασώστη.
 
Η εταιρεία Harley-Davidson δεν κατασκευάζει μοτοσυκλέτες off-road. Η Gasoline Motors πήρε μια μοτοσυκλέτα δρόμου Harley-Davidson 1200 κ.εκ. και τη μεταμόρφωσε σε ένα εξαιρετικό scrambler. Η A-15 δεν έχει τίποτα που να θυμίζει την καταγωγή του ως street cruiser, εκτός από τον δικύλινδρο κινητήρα.
 
Μετά την απογύμνωση της Η-D από όλα όσα δε χρειάζονταν γα την τροποποίηση, η Gasoline Motors έκανε πιο καθαρές τις γραμμές της μοτοσυκλέτας και προσέθεσε ακιτνωτούς τροχούς με τρακτερωτά ελαστικά, που μαρτυρούν το σκοπό της. Η χειροποίητη εξάτμιση έχει τοποθετηθεί ψηλά. Η ομάδα τεχνικών έβαψε το ντεπόζιτο και το πλευρικό πλαίσιο σε μια απόχρωση καμουφλάζ και τοποθέτησε τα χειροποίητα stencils «A-15» και «Gasoline H-D».
 
Το μοντέλο A-15 έχει μια σέλα σε στυλ brat. Οι χειρολαβές και η σέλα είναι δερμάτινα σε καφέ χρώμα για μεγαλύτερη άνεση και αισθητική αντίθεση.
 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ