net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η νέα Harley-Davidson Street 750 Indian Cuisine (XGIC)

Harley-Davidson Street 750

Η Harley-Davidson Street 750 είναι τώρα διαθέσιμη ως ένα ειδικό μοντέλο με 500 ευρώ πλεονέκτημα και με ένα σπάνιο χρώμα βερνικιού «Curry Sunglo Yellow» για όσους αναβάτες θέλουν να ξεχωρίζουν

 
Το μοντέλο Street 750 κυκλοφορεί μέχρι στιγμής με μέτρια επιτυχία στη Γερμανία. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι οι λάτρεις της heavy metal μοτοσυκλέτας δεν έχουν, ακόμα, αποδεχτεί την κατασκευή της στην Ινδία.

Η Harley-Davidson, όμως, παρουσιάζει τη Street 750 Indian Cuisine (XGIC) και δείχνει τη πραγματική έννοια της λέξης «όρεξη» για την ινδική δεξιοτεχνία. Το «Made in India» μπορεί να αποθάρρυνε μερικούς παλιούς πιστούς οπαδούς της συγκεκριμένης μοτοσυκλέτας, αλλά κέρδισε ακόμα περισσότερους.

Το ειδικό μοντέλο είναι διαθέσιμο μόνο σε απόχρωση «Curry Sunglo Yellow», με δυνατό κινητήρα 58 ίππων και κοστίζει στη Γερμανία 7.485 ευρώ ακριβώς όσο και η βασική έκδοση. Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει στους αγοραστές μια γαστρονομική εμπειρία αξίας 500 ευρώ: ένα βιβλιαράκι με 20 κουπόνια για φαγητό σε ινδικά εστιατόρια στο πλαίσιο του «Motorcycle Drive Good And Safe!»
 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ