net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η νέα drag Harley-Davidson Street Rod

Η νέα drag Harley-Davidson Street Rod

Harley-Davidson

Η  drag racing ομάδα «Harley-Davidson Screamin Eagle / Vance & Hines» προσέθεσε στη συλλογή της τη νέα Harley-Davidson Street Rod και την ετοιμάζει για την πρώτη της εμφάνιση στην πίστα.

 
Το νέο αγωνιστικό πλαίσιο Street Rod σχεδιάστηκε στο Harley-Davidson Design Studio στο Milwaukee σε συνεργασία με την Vance & Hines Motorsport. Οι αναβάτες της ομάδας, Andrew Hines και Eddie Krawiec, θα αγωνιστούν με αυτή την μοτοσυκλέτα για πρώτη φορά στο Englishtown.
 
Σύμφωνα με την drag racing ομάδα, ο στόχος της ήταν το νέο μοντέλο της Harley-Davidson να μην είναι μόνο ανταγωνιστικό στην πίστα, αλλά και να διατηρήσει τη σχεδιαστική φιλοσοφία της Street Rod. Ο Eddie Krawiec δηλώνει ενθουσιασμένος με την αγωνιστική έκδοση της μοτοσυκλέτας.  
 
Η ομάδα της «Harley-Davidson Screamin Eagle / Vance & Hines» θα προωθήσει τις νέες μοτοσυκλετιστές Street Rod για το υπόλοιπο της σειράς «NHRA Mello Yellow Drag Racing» του 2017. Ο Krawiec είναι πρωταθλητής μοτοσικλετών στο  «NHRA Pro» (2009, 2011-12). Ο Hines είναι πρωταθλητής 5 φορές στο «NHRA Pro Stock Motocross» (2004-06, 2014-15) και τρίτος στην κατάταξη της τρέχουσας σεζόν.
 

 

SPECIAL - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ