net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η υψηλή ποιότητα κατασκευής διακρίνεται παντού

Το συγκεκριμένο μοντέλο ήταν εξοπλισμένο με πλήθος εξαρτημάτων απο τη λίστα των εξτρα

Όμορφο και λιτό όργανο

εντυπωσική πινελιά στα ελαστικά

Ο όμορφος χώρος που φιλοξένησε την εκδήλωση

Harley Davidson Street Rod

Έναν πολύ όμορφο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, στο Γκάζι, επέλεξε η Harley Davidson Athena για την παρουσίαση της ολοκαίνουργιας Street Rod.

 
Όταν σκεφτόμαστε για αγωνιστικές μοτοσυκλέτες, μια Harley σίγουρα δεν μας έρχεται πρώτη στο μυαλό. Δεν θα πρέπει, όμως, να ξεχνάμε ότι η εταιρεία έχει μεγάλη αγωνιστική εμπειρία από τους αγώνες flat track. Οι συγκεκριμένοι αγώνες διοργανώνονται σε χωμάτινες, οβάλ πίστες και είναι πολύ δημοφιλείς στην Αμερική. Σε αυτές τις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες θέλει να μοιάσει η νέα Street Rod και το καταφέρνει περίφημα.

Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια μοτοσυκλέτα. O κινητήρας έχει χωρητικότητα 749 κυβικά εκατοστά και αποδίδει 18% μεγαλύτερη ισχύ και 8% μεγαλύτερη ροπή (6,62 χιλιογραμμόμετρα στις 4.000 σ.α.λ.) σε σχέση με το Street 750. Το πλαίσιό της είναι σχεδιασμένο με γνώμονα τη σπορ συμπεριφορά. Σε αυτό συμβάλει και το ανεστραμμένο πιρούνι των 43 χιλιοστών. Διαθέτει αλουμινένιες ζάντες 17 ιντσών με ελαστικά διαστάσεων 120/70-17 εμπρός και 160/60-17 πίσω, κάτι που κάνει πιο εύκολη την επιλογή ελαστικών. Το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 13,2 λίτρα και το βάρος του είναι 229 κιλά στεγνή. Είναι εξοπλισμένο με δύο δίσκους μποστά, για να φρενάρει αποτελεσματικά.

Μέσα από μια μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων, ο υποψήφιος πελάτης μπορεί να δώσει στην Street Rod την εμφάνιση που επιθυμεί ή να βελτιώσει την απόδοσή της. Οι επιλογές για customization είναι αμέτρητες.

Με την τιμή της να ξεκινάει λίγο κάτω από τις 9.000 ευρώ, μπορείτε να αποκτήσετε μια αυθεντική Harley Davidson και να συνδυάζετε τη σπορ συμπεριφορά με την μοναδική εμφάνιση.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ