net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H νέα Harley-Davidson «Dyna Guerilla»

H νέα Harley-Davidson «Dyna Guerilla»

Harley-Davidson

Ο Winston Yeh  από την εταιρεία Rough Crafts έχει ένα μοναδικό ταλέντο να τροποποιεί μοτοσυκλέτες Harley-Davidson.  Το νέο του δημιούργημα είναι το  «Dyna Guerilla», που βασίζεται σε Η-D Fat Bob 2009.

 
Η νέα Harley-Davidson «Dyna Guerilla» έχει ένα δικύλινδρο ροπάτο κινητήρα, χωρητικότητας 1584 κ.εκ. Το μοντέλο διαθέτει ένα ζευγάρι αμορτισέρ στο πίσω μέρος και ένα κιτ χαμηλώματος μπροστά. Το πιρούνι έχει επικαλυφθεί με μαύρο τιτάνιο.
 
Οι τροχοί είναι, επίσης, Arlen Ness, 16 ιντσών και στα δυο άκρα. Από τη συλλογή της Rough Crafts, ο Yeh τοποθέτησε ένα σετ χειρολαβών Fighter. Τα μαρσπιέ, το φίλτρο αέρα, το ντεπόζιτο και η τάπα και η σέλα (με αποσπώμενη μονάδα για το συνεπιβάτη) είναι, επίσης, εξαρτήματα της Rough Crafts.

Ο προβολέας της μοτοσυκλέτας είναι δανεισμένος από τη H-D Forty-Eight και έχει εξοπλιστεί με προστατευτικές γρίλιες, όπως επίσης το πίσω φως και τα φλας. Η «Dyna Guerilla» κατά τη διάρκεια της τροποποίησης απέκτησε μαύρο φινίρισμα, που κάνει αντίθεση με τα γυαλισμένα πτερύγια του κινητήρα.

Η μοτοσυκλέτα ξεκίνησε, αρχικά, ως ένα προσωπικό project για να αποδείξει τις ικανότητές του ο Yeh. Παρόλ` αυτά, πωλήθηκε πριν ακόμα ολοκληρωθεί.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ