net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To μοντέλο Energica Ego

Η γυμνή Energica Eva

Ηλεκτρικά Μοντέλα Energica

H ιταλική εταιρεία Energica έκανε σημαντικές αναβαθμίσεις στα μοντέλα Ego και Eva στις εκδόσεις 2017, που ενισχύουν την ιπποδύναμη και την ροπή. Στα ήδη πολύ καλά εξοπλισμένα μοντέλα προστέθηκε και σύστημα OBD (θύρα δεδομένων διαγνωστικού).

 
Η ιταλική εταιρεία Energica έχει αναβαθμίσει τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες Ego και Eva που κατασκευάζει, καταφέρνοντας να αυξήσει την ιπποδύναμη και τη ροπή, ενώ συγχρόνως πληρούνται οι απαιτήσεις του Euro 4.
 
Το νέο sportbike Ego διαθέτει πλέον 145 ίππους από 136 που ήταν πριν. Ενώ η γυμνή μοτοσυκλέτα Εva έφτασε τους 108 ίππους, από τους 95 που διέθετε η προηγούμενη έκδοση. Βελτιώσεις έγιναν και στην ροπή που από 19,8 κιλά έφτασε στα 20,4 και από 17,3 στα 18,3 για τις μοτοσυκλέτες Ego και Eva αντίστοιχα.
 
Όπως και τα προηγούμενα μοντέλα είναι και αυτά πολύ καλά εξοπλισμένα, με αναρτήσεις Marzocchi και φρένα Brembo, ABS Bosch και TFT οθόνη, αλλά τα μοντέλα του 2017 διαθέτουν επίσης OBD (on board diagnostics), το οποίο σημαίνει ότι η μοτοσυκλέτα θα μπορεί να επικοινωνεί με ένα καθολικό διαγνωστικό εργαλείο που επιτρέπει την πρόσβαση στα δεδομένα ώστε να γίνουν οι απαραίτητες επισκευές.
 
Τα μοντέλα της εταιρείας διατίθενται στην Αγγλία στην τιμή των 36.500 ευρώ. Από τις 30 Ιουνίου, η Energica Κάνει μία επιπλέον προσφορά για τα δύο μοντέλα. Με αυτήν την προσφορά ο αγοραστής έχει τη δυνατότητα είτε να επιλέξει να έχει εγγύηση για την εμπορική αξία του 50% του κόστους και bonus 6.000 ευρώ για την επέκταση της εγγύησης της μπαταρίας για 5 έτη/ 100.000 χλμ αντί 3 ετών/ 50.000 χλμ που ήταν αρχικά.

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ