net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το μοντέλο βασίζεται στη φιλοσοφία... "Lovable Touring Partner" (Αξιαγάπητος Σύντροφος στο Ταξίδι). Όπως: "ασιατική κουλτούρα".

Σίγουρα αξιοπρόσεκτο, από όπου κι αν το κοιτάξεις. Με προστατευτικά κάγκελα για τις πτώσεις, τρακτερωτά χοντρά λάστιχα, και χώρους.

Δυο προβολείς-εξόφθαλμα μάτια, με προστατευτικά κάγκελα και σχάρα, αλλά και χώρος για να αποθηκεύετε τα πράγματα σας στα πλαινά του ρεζερβουάρ.

Ποιος θυμάται το Honda Zoomer;

Και ποιος θυμάται το μεγάλο Honda Ruckus (Big Ruckus) στα 250 κυβικά;

Ιδού και ένα άλλο Bulldog, δια χειρός Yamaha.

Honda Bulldog concept bike

Παγκόσμια πρεμιέρα του πρωτότυπου Bulldog θα πραγματοποιήσει η Honda στην 31η Έκθεση Μοτοσικλετών της Osaka 2015. Πρόκειται για ένα 400άρι concept μοντέλο, στα πρότυπα των Zoomer και Ruckus.

 
Σύμφωνα με τη Honda το Bulldog προωθεί μία νέα αντίληψη ελεύθερου χρόνου για τους οπαδούς της μοτοσικλέτας. 

Το μοντέλο βασίζεται στη φιλοσοφία... “Lovable Touring Partner” (Αξιαγάπητος Σύντροφος στο Ταξίδι) και σχεδιάστηκε για να ξεπερνά τις δυνατότητες των συμβατικών μοτοσικλετών ελεύθερου χρόνου, προσφέροντας απολαυστικές ώρες για τον αναβάτη στην ύπαιθρο. 

Τα ελαστικά πλάτους 15 ιντσών του Bulldog και το χαμηλό κέντρο βάρους διαμορφώνουν ένα χαμηλό ύψος σέλας 730 χλστ., διασφαλίζοντας σταθερό πάτημα των ποδιών. Το μοναδικό, στιβαρό και παράλληλα γοητευτικό στιλ θα φέρει χαμόγελα όχι μόνο στους αναβάτες, αλλά και σε άτομα που δεν έχουν σχέση με μοτοσικλέτα.

Ο υγρόψυκτος 4-χρονος εν σειρά 2κύλινδρος κινητήρας με τους 2ΕΕΚ, και τα 400 κ.εκ. είναι ισχυρός και ταυτόχρονα φιλικός, προσφέροντας μία απολαυστική εμπειρία σε δύο τροχούς σε ποικίλα περιβάλλοντα, τόσο σε διαδρομές εντός όσο και εκτός πόλεως.

Το Bulldog εφοδιάζεται με σχάρα κατάλληλη για ταξίδια και κάμπινγκ, ενώ περιλαμβάνει αποθηκευτικούς χώρους εκατέρωθεν του ρεζερβουάρ που λειτουργούν και σαν σχεδιαστικά ένθετα.

Το Bulldog, ένα χαρούμενο πρωτότυπο μοντέλο, θα εκτίθεται στην Έκθεση Μοτοσικλετών του Τόκιο, η οποία θα λειτουργήσει από Παρασκευή 27 Μαρτίου μέχρι Κυριακή 29 στο Tokyo Big Sight.

ΥΓ. Στο παρελθόν είχε κι η Yamaha χρησιμοποιήσει το όνομα Bulldog σε μοτοσικλέτα -παραγωγής μάλιστα, στο BT1100 Bulldog, που παρήχθη ανάμεσα σε 2002 και 2007.

Βασικά χαρακτηριστικά του Bulldog
Ύψος σέλας (χλστ.): 730
Τύπος κινητήρα: Υγρόψυκτος 4-χρονος εν σειρά 2-κύλινδρος, 2ΕΕΚ 
Κυβισμός (κ.εκ.): 399
Κιβώτιο: 6άρι
Ελαστικά: 15 ιντσών (εμπρός/πίσω)

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ