net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με τη Honda να θέλει να εκμεταλλευτεί την επανεμφάνιση της Africa Twin σε όλα τα επίπεδα ένα νέο "χωμάτινο" scooter δεν μοιάζει απίθανο.

Honda: Ένα scooter για χώμα;

Έτσι φαίνεται τουλάχιστον από το σκίτσο που διέρρευσε στο Διαδίκτυο. Οι φήμες κάνουν λόγο για μοντέλο της Honda το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί κάποια στιγμή σύντομα.

 
Συγκεκριμένα το σκίτσο που βλέπετε στις οθόνες σας δημοσιεύτηκε από την βρετανική MCN και σύμφωνα με τους Βρετανούς αυτό που βλέπουμε είναι ένα υβρίδιο που φέρει τον κινητήρα του Vision 110 και το πιρούνι και τα φρένα από το MSX125. Το αμορτισέρ πίσω είναι μονό παράκεντρα τοποθετημένο και οι τροχοί με τα χωμάτινα ελαστικά μοιάζουν να είναι τουλάχιστον 15 ιντσών, ενώ το τιμόνι έχει και προστατευτικές χούφτες. Η σέλα από ό,τι καταλαβαίνουμε είναι για δύο επιβαίνοντες (υπάρχει πρόβλεψη και για μαρσπιέ συνεπιβάτη), ενώ η εξάτμιση έχει φέρει επιπλέον βάση που δένει επάνω στο μοτέρ ώστε να μη φύγει σε κάποιο άλμα… Το on-off scooter της Honda ίσως κάνει την εμφάνισή του σε ένα από τα ερχόμενα σαλόνια της Ινδίας ή της Κίνας σύμφωνα με τους Βρετανούς, ως πρωτότυπο.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ