net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Scarlett Johansson οδηγεί στο μέλλον με μια Honda NM4 Vultus.

H Honda NM4 Vultus σε οδηγεί στο μέλλον

Η Honda σχεδίασε ένα φουτουριστικό scooter, NM4 Vultus, που πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη ταινία «Ghost in the Shell» κι οδηγείται από τη διάσημη ηθοποιό Scarlett Johansson.

 
Το standard Vultus ξεκίνησε το 2014 και θυμίζε κάτι από ταινία επιστημονικής φαντασίας. Σχεδιαστές και τεχνικοί αφιέρωσαν πολύ χρόνο για την προσαρμογή του μοντέλου NM4 Vultus στα δεδομένα της anime ταινίας. Βασισμένο στο σχεδιασμό της Honda, η Johansson οδηγεί το σκούτερ σε ένα φουτουριστικό κόσμο ως cyber στρατιώτης σε μόνιμη αποστολή για να σταματήσει τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες του κόσμου.

Το NM4 Vultus είναι ένας συνδυασμός ανάμεσα σε ένα άνετο scooter κι ένα cruiser. Ένα ακόμη εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι η θέση του συνεπιβάτη μπορεί να αρθεί και να χρησιμοποιηθεί ως στήριγμα πλάτης για τον αναβάτη.

Ωστόσο, το «Ghost in the Shell» Vultus έχει μετατραπεί για την ταινία από ένα χαλαρό cruiser/scooter σε μια επιθετική σπορ μοτοσυκλέτα, με μια πλήρη εξάτμιση κάτω από τον κινητήρα, νέα πίσω ποδοστήρια αντί των τυποποιημένων footboards και μια κομψή, μινιμαλιστική ουρά. Το λογότυπο της Honda στο επάνω φέρινγκ ξεχωρίζει από το μαύρο αμάξωμα από ανθρακονήματα, χάρη στα φώτα LED.

Η Vultus τροφοδοτείται από ένα δικύλινδρο κινητήρα 745 κ.εκ, που χρησιμοποιείται στη σειρά NC και νέο X-ADV, και έρχεται πλήρης με το σύστημα της Honda Dual Clutch Transmission (DCT). Σύμφωνα με δήλωση της εταιρείας: «Η NM4 Vultus, με τα LED φώτα, το εντυπωσιακό φουτουριστικό στυλ και τη βομβαρδιστική σιλουέτα παρουσιάζει μια εμφάνιση, που κανείς δεν θα έχει δει σε οποιοδήποτε αστικό τοπίο από την πλευρά μια anime ταινίας...»

 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ