net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Honda RC213V GP17

Η φετινή season του MotoGP όσο πάει και πλησιάζει και η Honda παρουσίασε την ομάδα αλλά και την μοτοσυκλέτα της σε εκδήλωση στην Ινδονησία!

 
Η νέα μοτοσυκλέτα Honda RC213V για την season του 2017 δεν έχει τρομερές αλλαγές από αυτή του 2016. Φυσικά υπάρχουν μικροδιαφορές οι οποίες εντοπίζονται με μία καλή ματιά στις εικόνες της μοτοσυκλέτας.

Οι εξατμίσεις της GP17 δεν είναι πια δημιουργήματα της Termignoni καθώς η Honda προτίμησε να αναθέσει αυτή την δουλειά στην εταιρία SC Project. Οι εξατμίσεις ανάμεσα στην περσινή και την φετινή μοτοσυκλέτα οπτικά δεν έχουν πολύ μεγάλη διαφορά. Το πλαϊνό τελικό της εξάτμισης όμως είναι μεγαλύτερο και αυτό ίσως είναι ένα σημάδι ότι η Honda ψάχνει να βρει  δύναμη σε μεγάλο εύρος των στροφών του κινητήρα!

Άλλη μία διαφορά είναι πως η μοτοσυκλέτα του Marc Marquez έχει στον πίσω τροχό αεριζόμενο δίσκο που σημαίνει ότι ο παγκόσμιος πρωταθλητής μάλλον χρησιμοποιεί περισσότερο το πίσω φρένο από ότι ο Dani Pedrosa.

Όσον αφορά τον κινητήρα η ομάδα της Honda έχει άλλο ένα δοκιμαστικό για να καταλήξει ποιον απο τους δύο τύπους θα χρησιμοποιήσει.
 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ