net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Σύμφωνα με την ιαπωνική εφημερίδα η τιμή της RC213V-S θα ανέρχεται λίγο πάνω από τα 145.000 ευρώ, στην Ιαπωνία. Στην παραγωγή το 2015.

Honda RC213V-S σε τιμή για λίγους

Η πανίσχυρη και εξωτική αγωνιστική μοτοσικλέτα δρόμου της Honda αναμένεται να είναι κοντά μας εντός του 2015, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, με τιμή αναμενόμενα για πολύ λίγους.

 
Η ιαπωνική εταιρία ήταν ιδιαίτερα φειδωλή κατά την επίσημη παρουσίαση της RC213V-S στο Μιλάνο, αφού δεν ανακοίνωσε τεχνικά χαρακτηριστικά, χρονοδιάγραμμα για την παραγωγή της και φυσικά ούτε κάποια τιμή.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της καθημερινής ιαπωνικής εφημερίδας «The Asahi Shimbum», δύο από τα τρία πράγματα που δεν γνωρίζαμε στο Μιλάνο για την ιαπωνική υπερ-μοτοσικλέτα γίνονται πάνω-κάτω γνωστά, συν ένα… μπόνους! Η RC213V-S θα παράγεται στο εργοστάσιο της ιαπωνικής εταιρίας στην πόλη Ozu που βρίσκεται στη νομαρχία Kumamoto της Ιαπωνίας. Η παραγωγή αλλά και η πώληση της RC213V-S θα ξεκινήσει μέσα στο 2015 και η τιμή της θα ανέρχεται στα 20.000.000 γιέν που αντιστοιχούν σε 146.000 ευρώ. Σύμφωνα με την εφημερίδα η μοτοσικλέτα θα έχει μικρές παραλλαγές ανάλογα με την αγορά στην οποία θα είναι διαθέσιμη ώστε να εναρμονίζεται με την εκάστοτε νομοθεσία. Να θυμίσουμε ότι η RC213V-S θα έχει πολλά κοινά μηχανικάμέρη με την RC213V -γίνεται λόγος ότι μηχανικά θα είναι σχεδόν ίδια-με την οποία η Honda έχει κερδίσει τα τελευταία τρία παγκόσμια πρωταθλήματα στο MotoGP.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ