net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αυτό είναι το μελλοντικό superbike της Honda!

Το ουριαίο τμήμα της μοτοσυκλέτας!

Το ουριαίο τμήμα της μοτοσυκλέτας!

Honda V4 superbike 2018

Διέρευσαν τα σχέδια του νέου V4 superbike της Honda και μεγάλη εντύπωση μας προκαλεί το τμήμα της ουράς της μοτοσυκλέτας. Διαβάστε παρακάτω περισσότερες λεπτομέριες...

 
Τα σχέδια της νέας V4 superbike της Honda τα εξασφάλισε Αγγλική ιστοσελίδα και μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα λεπτομέρειες για το νέο μοντέλο. Εκ πρώτης όψεως παρατηρούμε ότι το νέο superbike έχει ένα μεγάλο «φτερό» στην ουρά και ότι υπάρχει θέση μόνο για έναν αναβάτη.

Αν αναλύσουμε όμως λίγο πιο προσεκτικά τα σχέδια θα μπορέσουμε να δούμε πολλά περισσότερα ενδιαφέροντα πράγματα.

Στην πλαϊνή εικόνα της μοτοσυκλέτας μπορούμε να διακρίνουμε τον σχεδιασμένο με τελείες V κινητήρα, ενώ εντυπωσιακές είναι και οι σωλήνες της εξάτμισης που βγαίνουν από το μπροστινό και το πίσω μέρος του κινητήρα. Στην ίδια εικόνα βλέπουμε και το υποπλαίσιο που εκτείνεται από το ουριαίο τμήμα και φτάνει μέχρι την κορυφή του κινητήρα.

Εντυπωσιακό είναι το πίσω τμήμα της μοτοσυκλέτας όπου έχει αντικατασταθεί η σέλα του συνεπιβάτη με fairing για μεγαλύτερη αεροδυναμική. Στην εικόνα μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες των υποδοχών του αέρα ενώ εντύπωση μας κάνει το μεγάλο μέγεθος της ουράς.
Το σίγουρο είναι ότι η Honda κάτι ετοιμάζει κάτι πολύ καλό για το superbike της το οποίο θα μας παρουσιάσει το 2018. Θα περιμένουμε…
 
 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ