net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η δημιουργία των Paul και Sam!

Ηonda VT500 Custom

Ένα Honda VT500 του 1983 αξίας 200 ευρώ μετατράπηκε σε ένα αξιοπρεπές café racer, το οποίο ανακατασκεύασαν ένας πατέρας και γιός.

 
Το Honda VT500 το αγόρασε ο πατέρας Paul,  για τον γιο του Sam, όταν αυτός πέρασε τις εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης και έπρεπε να πάρει μία μοτοσυκλέτα. Φυσικά τα 200 ευρώ που δαπάνησε ο πατέρας για την μοτοσυκλέτα τα έδωσε με την σκέψη ότι το VT500 θα τροποποιηθεί κατάλληλα.

Ο πατέρας έδωσε στον νέο αναβάτη την επιλογή να διαμορφώσει την μοτοσυκλέτα του, όπως αυτός ήθελε. Έτσι εκείνος ελεύθερος να πάρει τις αποφάσεις του, επέλεξε κόκκινο χρώμα για το πλαίσιο, μαύρο χρώμα για τις ζάντες, άσπρο ρεζερβουάρ και μονή δερμάτινη σέλα.

Φυσικά για να γίνουν όλα αυτά έπρεπε να γίνει πολύ δουλειά και ξεκίνησαν λύνοντας τα πάντα από το παλιό VT500 και αφήνοντας μόνο το πλαίσιο. Ο κινητήρας ανακατασκευάστηκε χωρίς να υποστεί μετατροπές. Το πλαίσιο και τα υπόλοιπα μέρη βάφτηκαν, τοποθετήθηκε νέο πιρούνι, νέες αναρτήσεις, ταχύμετρο και σέλα. Η μοτοσυκλέτα συναρμολογήθηκε και όλα έδεσαν αρμονικά μεταξύ τους.

Ο μικρός Sam πλέον απολαμβάνει τις βόλτες του με το café racer που έφτιαξε αυτός με τον πατέρα του και του αφιερώνει αυτή την μοτοσυκλέτα λόγω της μεγάλης βοήθειας που του προσέφερε.
 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ