net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο Husqvarna 1301, που δοκιμάζεται στην Αυστρία.

Νέο Husqvarna 1301!

Σε κατασκοπευτικές φωτογραφίες αποκαλύπτεται ένα νέο Husqvarna μοντέλο, το οποίο θα βασίζεται στο ΚΤΜ 1290 Superduke με αρκετές αλλαγές και εντυπωσιακή εμφάνιση!

 
Μετά την παρουσίαση του Vitpilen, του naked μοντέλου της Husqvarna που βασίζεται στο KTM Duke 690, κατάσκοποι του Βρετανικού Visordown εντόπισαν ένα νέο μοντέλο να δοκιμάζεται, με προφανή την βάση του ΚΤΜ 1290 στην οποία στηρίζεται! 

Το νέο μοντέλο της Husqvarna, που πιθανολογείται ότι θα λέγεται 1301, μοιράζεται το ίδιο πλαίσιο, τροχούς και φρένα του ΚΤΜ 1290 Superduke, καθώς και τον ίδιο κινητήρα των 1.301 κυβικών εκατοστών. Ωστόσο, φέρει σημαντικές αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση, με νέο υποπλαίσιο, εξάτμιση και θέση οδήγησης, ενώ ξεχωρίζει η μονή σέλα και η τοποθέτηση clip-ons! 

O λασπωτήρας-βάση πινακίδας θα στηρίζεται στο ψαλίδι, αντί στην ουρά της μοτοσυκλέτας, ενώ το μοντέλο φέρει και μια καρίνα, η οποία το διαφοροποιεί από το 1290 Superduke. 

Ο κινητήρας φέρεται ότι θα έχει αλλαγές στην εξάτμιση και στις κυλινδροκεφαλές, ενώ θα είναι σύμφωνος με τις προδιαγραφές Euro 4, και αναμένεται να αποδίδει και πάλι 173 ίππους. 

Περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες!  

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ