net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο αγωνιστικό supermoto της Σουηδικής εταιρείας.

Το νέο αγωνιστικό supermoto της Σουηδικής εταιρείας.

Husqvarna FS450 2017

Η σουηδική εταιρεία παρουσίασε το νέο της supermoto, το οποίο είναι βελτιωμένο σε πολλά σημεία σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά και αποτελεί μια από τις πιο εξελιγμένες μοτοσυκλέτες στο είδος της.

 
Η Husqvarna παρουσίασε το νέο της supermoto για το 2017, το ανανεωμένο FS450. Το μοντέλο είναι σημαντικά βελτιωμένο σε σχέση με την περσινή μοτοσυκλέτα, καθώς έχει δεχθεί traction control, πνευματική ανάρτηση και πολλές ακόμα βελτιώσεις! 

Πιο συγκεκριμένα, η νέα μοτοσυκλέτα φέρει την εμπρός ανάρτηση AER της WP, με πνευματικό και όχι συμβατικό ελατήριο, διαμέτρου 48 χιλιοστών και ελαφρύτερη κατά 1,6 κιλά σε σχέση με την ανάρτηση του προηγούμενου μοντέλου. 

Το traction control της νέας μοτοσυκλέτας είναι εύκολα ρυθμιζόμενο από τον αναβάτη, μέσω ενός διακόπτη στα γκρίπ, με δυνατότητα ρύθμισης ακόμα και εν κινήσει. Η ρύθμιση περιλαμβάνει δύο διαφορετικούς χάρτες, αλλά και ένα launch control! 

Οι τιμονόπλακες της νέας FS450 είναι κατασκευασμένες με εργαλειομηχανή CNC, ενώ οι βάσεις του κινητήρα είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο για ακόμα περισσότερη μείωση του βάρους. 

Το μοντέλο θα φέρει τροχούς της Alpina χωρίς σαμπρέλα, διαμέτρου 16.5 ιντσών εμπρός και 17 πίσω, ενώ το ρεζερβουάρ καυσίμου θα έχει χωρητικότητα 7 λίτρων. 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ