net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με νέο φέρινγκ παρουσιάστηκε το Hyosung GT250R στην Ινδία.

Στον μηχανικό τομέα η μικρή sport μοτοσικλέτα της κορεάτικης εταιρίας παραμένει ίδια.

Πιο ώριμο και μοντέρνο αισθητικά πλέον το GT250R.

Hyosung: Ανανεωμένο GT250R

Με μικρής έκτασης αισθητική ανανέωση παρουσίασε η κορεάτικη Hyosung τη μικρή sport μοτοσικλέτα της, GT250R, σε μια από τις σημαντικότερες για εκείνη αγορές, την ινδική.

 
Η ανανέωση στο GT250R είναι καθαρά αισθητική και είχε ως στόχο να εκσυγχρονίσει σε αυτό το κομμάτι τη μοτοσικλέτα της κορεάτικης εταιρίας η οποία αποτελεί ένα από τα best sellar μοντέλα της Hyosung στην αγορά της Ινδίας. Οι αλλαγές αφορούν κυρίως τη σχεδίαση του φέρινγκ και του προβολέα τα οποία προέρχονται από το μεγαλύτερο GT650R και δίνουν στο «250» μια πιο ώριμη εμφάνιση. Τώρα το μόνο πράγμα που ξεχωρίζει κάπως αισθητικά τις δύο μοτοσικλέτες είναι η εξάτμιση αφού στο μικρότερο μοντέλο είναι χρωμιωμένη ενώ στο μεγαλύτερο είναι μαύρη ματ.

Στο μηχανικό τομέα τα πράγματα παραμένουν ως είχαν. Ο αερο-ελαιόψυκτος V2 των 249 κ.εκ. συνδυάζεται με πεντατάχυτο κιβώτιο και αποδίδει 28 ίππους και 2,3 kgm ροπής στις 10.000 και 8.000 σ.α.λ. αντίστοιχα, ενώ το βάρος ανέρχεται στα 188 «γεμάτα» κιλά.

Από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία της μοτοσικλέτας εξακολουθούν να είναι οι δύο εμπρός δίσκοι διαμέτρου 300 χλστ. που συνδυάζονται με διπίστονες δαγκάνες.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ