net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Κινητήρας: 4Τ, 4Κ, Υ/Ψ, 1052 κ.εκ. Ισχύς: 147 ίπποι Βάρος: 233 κιλά

Κινητήρας: 4Τ, 4Κ, Υ/Ψ, 1052 κ.εκ. Ισχύς: 162-150 ίπποι Βάρος: 223-227 κιλά

Κινητήρας: 4Τ, 4Κ, Υ/Ψ, 1298 κ.εκ. Ισχύς: 173 ίπποι Βάρος: 215 κιλά

Sport - touring

tip: Πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε αγορά βεβαιωθείτε ότι ο κινητήρας βρίσκεται σε πολύ καλή λειτουργική κατάσταση άσχετα από τα χιλιόμετρα που έχει στο κοντέρ η μοτοσικλέτα. Ένα σωστά συμπληρωμένο βιβλίο συντήρησης θεωρείται μπόνους.


Kawasaki ZZR 1100 (1990-1997)
Μια από τις πιο αναγνωρίσιμες μοτοσικλέτες χάρη στην αεροδυναμική της σχεδίαση που της επέτρεψε να αγγίζει τα 300 χλμ./ώρα στο κοντέρ, ένα ασύλληπτο νούμερο για την εποχή. Ο τουρισμός πραγματικά υψηλών ταχυτήτων έγινε πραγματικότητα με το ZZR 1100 και έτσι, ξεκίνησε ο νεότερος «πόλεμος» μεταξύ των εταιρειών για την κατασκευή της ταχύτερης μοτοσικλέτας παραγωγής. Η ποιότητα κατασκευής του είναι αψεγάδιαστη, ο κινητήρας σε κάνει να δακρύσεις από συγκίνηση στο γενναίο άνοιγμα του γκαζιού και παρά το βάρος και την «εικόνα» που έχει δημιουργήσει, το Kawasaki είναι πολύ εύκολο στην οδήγηση.

Honda CBR 1100 XX Blackbird (1996-2007)
Αυτή ήταν η μοτοσικλέτα που πήρε τα σκήπτρα από το ZZR 1100 ως το ταχύτερο μοντέλο παραγωγής. Το Μαυροπούλι της Honda ήταν και είναι μια «εξωφρενική» μοτοσικλέτα, γιατί η τελική της ταχύτητα ήταν απλά το αμπαλάρισμα ενός καθ’ όλα ολοκληρωμένου πακέτου. Κορυφαία ποιότητα κατασκευής, θέση οδήγησης για όλους τους σωματότυπους, εξαιρετικό ζύγισμα και μεγάλες δυνατότητες και σε δρόμο με στροφές, συνέθεταν μια πραγματικά πολυπρόσωπη μοτοσικλέτα. Το 2001 δέχθηκε μικρές αλλαγές στην αεροδυναμική και στο σύστημα εξαγωγής, απέκτησε νέο πίνακα οργάνων και παρέμεινε έτσι μέχρι το τέλος.

Suzuki Hayabusa GSX 1300 R (1η γενιά-1998)
Το Hayabusa ήταν το μοντέλο που πήγε τις μοτοσικλέτες αυτής της κατηγορίας ένα βήμα παραπέρα ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τη μέγιστη ταχύτητα στα μοντέλα παραγωγής. Η αεροδυναμική της σχεδίαση ήταν τόσο ξεχωριστή που απέκτησε αμέσως είτε φανατικούς φίλους είτε εχθρούς και σίγουρα τον θαυμασμό όλων. Ο πανίσχυρος κινητήρας που έδωσε νέο νόημα στον όρο «ταξίδι αστραπή» αποδείχθηκε αλεξίσφαιρος παρά τη…λύσσα των αναβατών και τους επέτρεπε να ταξιδεύουν με αστρονομικές ταχύτητες μέχρι να αδειάσει το ρεζερβουάρ. Μια από τις μοτοσικλέτες που θα εμπνέουν σεβασμό για πολλά-πολλά χρόνια.

 

CONCEPT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ