net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Εξαιρετικά ικανοποιημένος από την Ducati GP17 ο Danilo Petrucci.

Ικανότατη η GP17

Ο Danilo Petrucci μιλάει για την νέα μοτοσυκλέτα του μετά τις δοκιμές που πραγματοποίησε εχθές, στην πίστα του Jerez της Ισπανίας.

 
Αφού αναγκάστηκε να χάσει τις δοκιμές της Valencia για οικογενειακούς λόγους, την προηγούμενη εβδομάδα, ο Danilo Petrucci συμμετέχει στις διήμερες δοκιμές που ξεκίνησαν εχθές, στην πίστα του Jerez, οδηγώντας την Desmosedici GP17 της Ducati. Ο Ιταλός αναβάτης  πραγματοποίησε 58 γύρους στην ισπανική πίστα και πλασαρίστηκε 11ος στα φύλλα χρόνων της ημέρας, ενώ έδειξε ότι είναι εξαιρετικά ικανοποιημένος από την πρόοδο της μοτοσυκλέτας.
 
Ο Petrucci είπε συγκεκριμένα: «Ήταν η πρώτη μέρα και ήταν αρκετά καλά. Χρησιμοποίησα μόνο ένα νέο λάστιχο. Δεν έβαλα το άλλο καινούργιο της Michelin που όλοι οι άλλοι έλεγαν ότι είναι καλύτερο… Αλλά τελικά είμαι αρκετά χαρούμενος»

«Ο κυρίως στόχος μου ήταν να προσπαθήσω να κατανοήσω την μοτοσυκλέτα όσο περισσότερο γίνεται με το ελαστικό που ήδη χρησιμοποιούσα και να προσπαθήσω να αλλάξω κάτι, για να δω αν θα αλλάξει και η συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας. Στο τέλος πήγαινα όλο και πιο γρήγορα»


Ο Danilo σχολίασε και με τον καλύτερο τρόπο τις μελλοντικές δυνατότητες της μοτοσυκλέτας, λέγοντας: «Νομίζω ότι οι δυνατότητες της είναι πολύ, πολύ μεγάλες! Προς το παρόν δεν μπορώ να βρω το όριό της και δεν θέλω να κάνω κάποια ζημιά. Αύριο (σ.σ. σήμερα πλέον, την 2η ημέρα δοκιμών) θα χρησιμοποιήσω και πάλι παλιά λάστιχα για να δω ποιο είναι το όριο. Θα ήθελα να τερματίσω πρώτος αλλά θέλω κυρίως να χαμογελάω, όταν θα βγω από την πίστα!» 
 

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ