net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ένα από τα 10 συλλεκτικά μοντέλα Jack Daniels Chieftain που θα έρθουν στην Ευρώπη

Indian Jack Daniels Chieftain

Η Jack Daniels Chieftain είναι η νέα συλλεκτική έκδοση της Chieftain με τα λογότυπα και τα χρώματα του Jack Daniels. Στην ευρωπαϊκή αγορά θα διατεθούν μόνο 10 μοτοσυκλέτες, ενώ στις ΗΠΑ 100.

 
H συνεργασία της Chieftain με την εταιρεία του γνωστού αμερικάνικου ουίσκι έδωσε μια χαρακτηριστική αίσθηση στην εμφάνιση της μοτοσυκλέτας. Τα ιδιαίτερα χρώματα παρήχθησαν από την εταιρεία Klock Werks Kustom Cycles, ενώ τα λογότυπα της αμερικανικής σημαίας και του διάσημου ποτού είναι χειροποίητα. Εφόσον η έκδοση του μοντέλου είναι συλλεκτική, η εταιρεία αποφάσισε να αποτυπώσει το όνομα του αναβάτη και τον αριθμό του πλαισίου της μοτοσυκλέτας στο ξύλινο κιβώτιο ταχυτήτων.   

Η Jack Daniels Chieftain, όπως κι άλλα «έργα» της εταιρείας, διαθέτει ένα κινητήρα V2 1811 κ.κ., ικανό για 138,9 Nm ροπής στις 3.000 rpm / λεπτά ροπής. Ο σκοπός της εταιρείας είναι να «ενεργοποιήσει» τα περισσότερο από 380 κιλά της μοτοσυκλέτας.

Επιπρόσθετα, η έκδοση Jack Daniels παρέχει στον αναβάτη τροχούς 16 ιντσών, ισχυρό τηλεσκοπικό πιρούνι 46 χιλιοστών,  σέλα με 660 χιλιοστά απόσταση από το έδαφος, standard ABS, smart-key, σύστημα ελέγχου της πίεσης των ελαστικών και ρυθμιζόμενη πίσω ανάρτηση. Περαιτέρω χαρακτηριστικά είναι τα φώτα LED, η ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα και το Hi-Fi σύστημα ήχου. Οι πρώτες χώρες, που θα παραλάβουν ένα από τα 10 μοντέλα τα οποία θα έρθουν στην Ευρώπη, είναι η Ιταλία κι η Μεγάλη Βρετανία. Το κόστος υπολογίζεται περίπου στα 38.500. ευρώ.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ