net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Roadmaster έχει σκοπό τα μεγάλα ταξίδια με κύριο χαρακτηριστικό του την άνεση και την πολυτέλεια κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες

Σε χρώμα Thunder Black

Το νέο Roadmaster τροφοδοτείται από τον κινητήρα Thunderstroke, των 1.811 κυβικών εκατοστών που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2014

Πέρα από τις παραπάνω ανέσεις, το Roadmaster, είναι στολισμένo στο full με χρώμιο. Πολύ χρώμιο!

Διαθέτει 143 λίτρα, αδιάβροχου, αποθηκευτικού χώρου!

Indian Roadmaster 2015: H Αναβίωση

Η Indian Motorcycles πρόσθεσε άλλη μία μοτοσικλέτα στη γκάμα της για το 2015. Πρόκειται για την αναβίωση της κλασικής και ιστορικής Roadmaster, που κυριαρχούσε στη κατηγορία από το 1947 ως το 1953.

 
Το νέο Roadmaster τροφοδοτείται από τον κινητήρα Thunderstroke, των 1.811 κυβικών εκατοστών, ο οποίος πρωτο-παρουσιάστηκε από την εταιρία στα μοντέλα του 2014, Chieftain, Chief Vintage και Chief Classic.

Όπως τα τρία αδέρφια του, το Roadmaster συνδυάζει τις κλασικές αμερικάνικες cruiser γραμμές με την μοντέρνα αμερικάνικη τεχνολογία. Η μόνη διαφορά είναι πως το Roadmaster ανεβαίνει ένα σκαλί παραπάνω όσο αφορά τις ανέσεις, αλλά και την τιμή, η οποία ξεκινά από τα 26.999 δολάρια (20.094 ευρώ).

Το πολυτελές touring μοντέλο που παρουσιάστηκε αυτή την εβδομάδα στο 74ο Sturgis Motorcycle Rally στην Νότια Dakota, είναι εξοπλισμένο με μοντέρνα χαρακτηριστικά όπως: σύστημα εκκίνησης της μοτοσικλέτας χωρίς κλειδί, ηλεκτρονικό cruise control, ABS, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών και εξελιγμένο σύστημα infotainment με μουσική, πλοήγηση, τηλέφωνο και πολλά άλλα καλούδια. Διαθέτει επίσης 143 λίτρα αδιάβροχου αποθηκευτικού χώρου (δυο πλευρικά σαμάρια και μια μεγάλη μπαγκαζιέρα), αλλά και θερμαινόμενη σέλα και grips.

Πέρα από τις παραπάνω ανέσεις, το Roadmaster, είναι στολισμένo στο full με χρώμιο. Πολύ χρώμιο! Το τελείωμα στο πιρούνι, οι εμπρός και πίσω προστατευτικές μπάρες, καθρέφτες, τιμόνι, οι άκρες των φτερών και πολλά άλλα χρωμιωμένα μέρη που σε άλλες μοτοσικλέτες είναι προαιρετικά...

Το Roadmaster σχεδιάστηκε για να εκτελέσει μια αποστολή: να παρέχει το καλύτερο πακέτο για touring οδήγηση, υπό όλες τις καιρικές συνθήκες

«Ήταν τιμή μας και προνόμιο για την ομάδα μας, να αποτελέσει ένα μέρος της μοτοσικλετιστικής ιστορίας, σχεδιάζοντας και επαναφέροντας το Roadmaster, το οποίο έχει γίνει γνωστό στο παρελθόν και ως Βασιλιάς των πολυτελών touring μοτοσικλετών,» δήλωσε ο Steve Menneto (Αντιπρόεδρος της Polaris Industries και ιδιοκτήτης της Indian Motorcycles).

Η Indian Roadmaster 2015 θα είναι διαθέσιμη στα χρώματα Thunder Black, Indian Motorcycle Red και την διχρωμία Indian Motorcycle Red/Ivory Cream.

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ