net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Indian Scout του Roland Sands. Αναμφισβήτητα επιβλητική.

Indian Scout Custom

Μια ριζικά μεταλλαγμένη Indian Scout παρουσιάστηκε στην έκθεση custom μοτοσυκλετών Wheels and Waves του Μπιάριτζ και εντυπωσίασε με την επιβλητικότητά της, αλλά και την πίστη της στο κλασικό!

 
Βασισμένη στην κλασική μοτοσυκλέτα του 1920, η Indian Scout Custom που βλέπουμε αποκαλύφθηκε στην μεγάλη έκθεση Wheels and Waves, στην οποία παρουσιάστηκαν custom μοτοσυκλέτες από όλον τον κόσμο. Το μοντέλο εντυπωσίασε από τον κτηνώδη κινητήρα των 1200 κ.εκ., ο οποίος φιλοξενήθηκε μέσα στο πλαίσιο του κλασικού μοντέλου!

Η μοτοσυκλέτα έχει δημιουργηθεί από τον Roland Sands με τις “ευλογίες” της Indian, η οποία μάλιστα ανακοίνωσε ότι ένα παρόμοιο μοντέλο είναι πολύ πιθανόν να παρουσιαστεί και στην γκάμα της εταιρείας! 

Η μοτοσυκλέτα έχει ένα custom-made πλαίσιο που βασίζεται στα μοντέλα της εταιρείας την δεκαετία του 1920, ενώ και η εμπρός ανάρτηση είναι ολοκαίνουργια και χειροποίητη. Εντυπωσιάζει ο θηριώδης κινητήρας, ο οποίος είναι σε πρώτο πλάνο, ενώ η μοτοσυκλέτα φέρει αμορτισέρ Ohlins εμπρός και πίσω! 

Όλο το μοντέλο είναι βαμμένο σε έντονο κόκκινο, ένα πολύ χαρακτηριστικό χρώμα της θρυλικής φίρμας, κατά την χρυσή εποχή της αμερικανικής μοτοσυκλέτας. 

O Roland Sands δήλωσε για την μοτοσυκλέτα: «Περάσαμε πολύ καλά όταν δουλεύαμε με αυτή την μοτοσυκλέτα. Ήταν μια ξεκάθαρη κατασκευή, αλλά και ταυτόχρονα έπρεπε να σκεφτούμε και να υπολογίσουμε κάθε λεπτομέρεια. Στόχος μας ήταν να κρατήσουμε όσο ισχυρότερη γίνεται την αναφορά στο κλασικό, προσθέτοντας όμως και τις μοντέρνες πινελιές, όπως τα αμορτισέρ της Ohlins». 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ