net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Suppertrapp τελικά εξατμίσεων

Ελαστικά με λευκά πλαινά

Οι λαιμοί των εξατμίσεων είναι τυλιγμένοι με πυρίμαχο ύφασμα

Indian Scout

Θέλοντας να φέρει κόσμο στις εκθέσεις της, η Indian αποφάσισε να παραχωρήσει το μοναδικό αυτό custom Indian Scout Bobber σε ένα από τους τυχερούς που θα έπαιρναν μέρος στον διαγωνισμό της κάνοντας απλά ένα test ride.

 
Τη μετατροπή υλοποίησε ο Γάλλος σχεδιαστής μοτοσυκλετών Clement Molina και η εταιρεία του Tank Machine σε συνεργασία με έναν έμπορο Indian στη Γαλλία έχοντας ως βάση ένα ολοκαίνουργιο Scout Sixty του 2017.

Ο Molina θέλησε να δώσει ένα νέο naked look στο Scout. Αρχικά, πήρε ένα καινούργιο, μεταλλικό, άβαφο ρεζερβουάρ στο οποίο πρόσθεσε το λογότυπο της Indian τονίζοντάς το με μαύρα ματ στοιχεία. Η ωμή bobber εμφάνιση ενισχύεται από φαρδιά ελαστικά με λευκά πλαϊνά, δερμάτινη σέλα (αποκλειστικά για ένα άτομο) και ίσιο τιμόνι. Οι λαιμοί των εξατμίσεων είναι τυλιγμένοι με πυρίμαχο ύφασμα και καταλήγουν σε δυο τελικά τύπου Supertrapp.

Ο τυχερός που απέκτησε την μοναδική αυτή Indian είναι ο 33χρονος Γερμανός εργολάβος Michael Wirth. Πάντα του άρεσαν οι chopper και τα ταξίδια με μοτοσυκλέτα, οπότε με μεγάλη χαρά παρέλαβε το δώρο του από την αντιπροσωπία στο Hilpolstein της Γερμανίας.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ