net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Εύπεπτο, σύγχρονο, καλαίσθητο design, δίχως ακρότητες, και δίχως αναχρονισμούς. Ταιριάζει γάντι στον allround χαρακτήρα του BMW R 1200 RS.

Φοράει τον Boxer κινητήρα του R 1200 GS, με τους 125 ίππους, ενώ ζυγίζει 236 κιλά, γεμάτο, κι έτοιμο.

Θα βγαίνει σε δύο χρωματικούς συνδυασμούς, στον μπλε / γκρι, και στο γκρι μεταλλικό ματ που βλέπετε εδώ.

Όμορφα και ευδιάκριτα τα όργανα, με το αναλογικό ταχύμετρο να συνδυάζεται με ψηφιακή οθόνη TFT για τις υπόλοιπες ενδείξεις.

Από αξεσουάρ, άλλο τίποτα. Βαλίτσες, tank bag, ζελατίνες, προβολάκια, Keyless σύστημα, shifter, Traction Control, ESA αναρτήσεις, κλπ, κλπ.

Ξεχωριστό το πίσω φωτιστικό σώμα του RS.

Intermot 2014: BMW R 1200 RS

Η επιστροφή του RS. Μία Sport Touring μοτοσικλέτα, με τον Boxer κινητήρα του R 1200 GS. Φοράει μισό φέρινγκ, διαθέτει εκτενές ηλεκτρονικό οπλοστάσιο, και λανσάρεται ως η τέλεια all-rounder.

 
Ο κινητήρας των 125 ίππων στις 7.750σαλ. του R 1200 GS έχει δεχθεί μικρές αλλαγές για ελαφρώς βελτιωμένη ροπή (εμείς ίδια τη βλέπουμε στα νούμερα) στις χαμηλές στροφές, ενώ διαθέτει με διαφορετικό φίλτρο αέρα, νέες εισαγωγές αέρα, και κεντρικά τοποθετημένο ψυγείο, για μια πιο λεπτή, sport σιλουέτα.

Στα βοηθήματα του αναβάτη, συμπεριλαμβάνονται το ABS -φυσικά-, το ASC (Automatic Stability Control), που αποτρέπει το σπινάρισμα κατά την επιτάχυνση, και δύο χάρτες ανάφλεξης, οι «Road» και «Rain». Στον προαιρετικό εξοπλισμό, το πακέτο Riding mode Pro περιλαμβάνει το DTS (Dynamic Traction Control), που υπολογίζει ακόμα και την κλίση της μοτοσικλέτας, για βέλτιστο αποτέλεσμα, και 2 ακόμη χάρτες (Dynamic και User).

Νέο, ειδικά για το R 1200 RS, είναι το σωληνωτό πλαίσιο που χρησιμοποιεί τον κινητήρα ως φέρον τμήμα του. Στις αναρτήσεις το R 1200 RS διαθέτει ανάποδο πιρούνι μπροστά, και EVO Paralever πίσω. Στον προαιρετικό εξοπλισμό (από ότι φαίνεται) περιλαμβάνεται η τελευταία γενιά ηλεκτρονικά ελεγχόμενων αναρτήσεων Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment), με δύο διαφορετικά σετάπ, Road και Dynamic. Στα όργανα, το κοντέρ είναι αναλογικό, ενώ δίπλα του υπάρχει ψηφιακή οθόνη TFT που παρέχει πληθώρα πληροφοριών.

Η BMW λανσάρει το RS ως την τέλεια all-rounder μοτοσικλέτα, ένα δίτροχο πασπαρτού δηλαδή, που τα κάνει όλα. Τουρισμός, σβέλτη οδήγηση, αλλά και καθημερινή μετακίνηση περιλαμβάνονται στο μενού, ενώ αντικειμενικά η εμφάνιση του είναι όμορφη, και θα ταιριάξει σε πολλά γούστα.

Οι διχρωμίες στις οποίες θα διατίθεται η μοτοσικλέτα είναι 2, μπλε / γκρι και γκρι μεταλλικό ματ, ενώ τα έξτρα αξεσουάρ είναι πολλά, από ψηλότερη ζελατίνα, βαλίτσες, τσάντες κλπ., μέχρι shifter στο κιβώτιο αλλά και Keyless εκκίνηση!

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κινητήρας: 4T, 2Κ, Υ/Ψ,4Β/Κ, EEK
Ισχύς (ίπποι/σ.αλ.): 125/7.750
Βάρος (κιλά, γεμάτο):236

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ