net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ένα νέο κατάστρωμα θα τοποθετηθεί στο ταχύπλοο Manannan, με extra χώρο για 300 ακόμη μοτοσικλέτες

H SPC μετέφερε πάνω από 12.100 μοτοσικλέτες σε κάθε διαδρομή, στον αγώνα του 2014

IoM TT: Περισσότερα δίκυκλα στα ferry

Η ναυτιλιακή εταιρία επιβατηγών, Steam Packet Company (SPC), ανακοίνωσε πως θα επεκτείνουν την χωρητικότητα μοτοσικλετών σε ένα από τα ταχύπλοα σκάφη της κατά 30%, για τους αγώνες ΤΤ του 2015.

 
Ένα νέο κατάστρωμα θα τοποθετηθεί στο ταχύπλοο «Manannan», το οποίο θα μπορεί να φιλοξενήσει επιπλέον 300 μοτοσικλέτες σε κάθε διαδρομή κάθε μέρα, παρέχοντας τη δυνατότητα μετακίνησης για χιλιάδες επιπλέον μοτοσικλέτες κατά τη διάρκεια του Isle of Man TT 2015.

H SPC μετέφερε πάνω από 12.100 μοτοσικλέτες σε κάθε διαδρομή, στον αγώνα του 2014, σημειώνοντας αύξηση κατά 8% σε σύγκριση με το 2013, ενώ η ζήτηση για το 2015 είναι ήδη «σημαντικά υψηλότερη» από αυτή την περσινής.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της SPC, Mark Woodward, είπε: «Η συνεχής αύξηση της δημοτικότητας του TT έχει οδηγήσει σε σημαντική αύξηση ζήτησης για ταξίδια κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Εχουμε επενδύσει κατά ένα μεγάλο βαθμό όλα αυτά τα χρόνια για να επεκτείνουμε τις ικανότητες των οχημάτων μας για το TT.»
Μιλώντας για την αυξημένη χωρητικότητα, ο Woodward εξήγησε: «Βραχυπρόθεσμα, κάτι τέτοιο θα επιτρέπει την μετακίνηση περισσοτέρων μοτοσικλετών και αναμένουμε επιπλέον 1.500 με 2.000 δίκυκλα στο TT της επόμενης χρονιάς

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ