net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H ηλεκτρική μοτοσυκλέτα Italian Volt Lacama!

H ηλεκτρική μοτοσυκλέτα Italian Volt Lacama!

H ηλεκτρική μοτοσυκλέτα Italian Volt Lacama!

H ηλεκτρική μοτοσυκλέτα Italian Volt Lacama!

Italian Volt Lacama

Μία νέα εταιρία πρόκειται να εμφανιστεί στην Ιταλική αγορά, η οποία σε λίγο καιρό θα είναι σε θέση να βάλει σε παραγωγή την μοτοσυκλέτα της.

 
Η εταιρία λέγεται Italian Volt και φαίνεται πως θα ασχολείται αποκλειστικά με ηλεκτροκίνητες μοτοσυκλέτες. Η ιδέα για την δημιουργία της φίρμας γεννήθηκε όταν το 2015 έγινε ένα ταξίδι από το Μιλάνο στο Πεκίνο.

Το project βρίσκεται στα τελειωτικά στάδια και ο στόχος της εταιρίας είναι να ξεκινήσουν οι παραγγελίες της πρώτης μοτοσυκλέτας στο πρώτο τρίμηνο του 2017. Το πρώτο μοντέλο που θα μπει σε παραγωγή θα λέγεται Italian Volt Lacama.

To Italian Volt Lacama επικεντρώνεται στην σύγχρονη τεχνολογία και η σχεδίαση του είναι βασισμένη στις σύγχρονες naked μοτοσυκλέτες. Το στυλ του θα είναι μοναδικό και θα υπάρχουν πολλές δυνατότητες τροποποίησης, καθώς η φίρμα θα λανσάρει μία μεγάλη συλλογή από αξεσουάρ.

Τα νούμερα των επιδόσεων που έχει δώσει η εταιρία φαίνονται πολύ ενθαρρυντικά. Η ροπή είναι πολύ υψηλή και κυμαίνεται στα 21 kg ροπής τα οποία προσίδουν επιτάχυνση από τα 0 στα 100 σε 4.6 δευτερόλεπτα. Η τελική της ταχύτητα θα είναι περίπου 180 χλμ/ώρα. Οι μπαταρίες της μοτοσυκλέτας είναι χωρητικότητας 15 kWh και θα μπορεί να φορτίσει από το 0% μέχρι το 80% σε 40 λεπτά. Το βάρος της δεν θα ξεπερνά τα 245 κιλά.
 

 

CONCEPT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ