net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στη σημερινή προσφορά θα βρείτε μπουφάν της εταιρίας Scott με τρομερή έκπτωση!

Jacket Scott με έκπτωση 50%

Θέλετε να αποκτήσετε ένα χειμερινό μπουφάν που να σας προστατεύει από το κρύο και σκέφτεστε το κόστος; Το κατάστημα Ξύκης έχει για εσάς την λύση με το μπουφάν της εταιρίας Scott.

 
Το jacket Distinct 1 GT αποτελεί ένα από τα κορυφαία προϊόντα της εταιρίας Scott και μπορείτε να το αποκτήσετε με τρομερή έκπτωση!

Για να σας προστατεύσει από την βροχή το jacket Distinct 1 GT διαθέτει τρεις επιστρώσεις της ειδικής μεμβράνης GORE-TEX προκειμένου να παρέχει 100% αδιαβροχοποίηση αλλά να το κάνει και πλήρως αναπνεόμενο.

Επειδή όμως ο καιρός της χώρας μας μεταβάλλεται συχνά το jacket της εταιρίας Scott διαθέτει αφαιρούμενη μαλακή εσωτερική επένδυση με μόνωση Dexfill. Το μπουφάν της εταιρίας Scott είναι κατάλληλο για χρήση εντός και εκτός πόλης.

Επωφεληθείτε από την προσφορά του καταστήματος Ξύκης και αποκτήστε το μπουφάν Distinct 1 GT της εταιρίας Scott στην τιμή των 317,06 ευρώ, έναντι των 634,11 ευρώ που ήταν η αρχική!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το κατάστημα Ξύκης στο τηλ.: 7779874 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του καταστήματος κάνοντας κλικ εδώ.
 

 

???? ?????-????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ