net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

O Barragan στη μέση, με τον Ramon Puente, Γενικό Διευθυντή της Gas Gas (αριστερά) και τον Sergi Durán, Team Manager.

Jonathan Barragan, νέος αναβάτης για τη Gas Gas

Ο Jonathan Barragan είναι ο εργοστασιακός αναβάτης της Gas Gas και θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο και το Ισπανικό Πρωτάθλημα Enduro εκπροσωπώντας την μάρκα από την Girona της Ισπανίας.

 
Ειδικότερα, ο 29χρονος Ισπανός θα αγωνιστεί στην κατηγορία Ε3, στο Ισπανικό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro, στο τιμόνι του πανίσχυρου Gas Gas EC300.

Έχοντας κερδίσει 11 φορές το Ισπανικό Πρωτάθλημα MX σε διάφορες κατηγορίες καθώς και τον τίτλο του καλύτερου Ισπανού αναβάτη στην ιστορία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Motocross στην ΜΧ1 (με τέταρτη θέση γενικής το 2008 και αρκετές νίκες GP το 2014), ο Jonathan Barragán αποφάσισε να μεταπηδήσει στο Enduro, στις ανάγκες του οποίου προσαρμόστηκε ταχύτατα και με μεγάλη ευκολία χάρη στην τεχνική του από τις πίστες Motocross.

Έτσι, η Gas Gas διαθέτει πλέον στο δυναμικό της έναν από τους αναβάτες με τις καλύτερες προοπτικές, όπως δείχνουν τα εξαιρετικά του αποτελέσματα. «Rookie of the World για το 2014», 3ος με την Ισπανική ομάδα στο ISDE της Αργεντινής, και τρεις νίκες στην Εθνική κατηγορία είναι μερικοί μόνο τίτλοι από την πρώτη του χρονιά στο enduro.
 
«Τη νέα χρονιά θα αγωνιστώ στο Παγκόσμιο και Ισπανικό Πρωτάθλημα Enduro, στην Ε3, με την εργοστασιακή ομάδα της Gas Gas. Η αλήθεια είναι ότι δοκίμασα τη μοτοσικλέτα και την αγάπησα. Το διασκέδασα και νομίζω ότι έχει μεγάλη δυναμική και μαζί του ίσως να έχουμε ένα πλεονέκτημα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την πίστη που έδειξε η Gas Gas σε μένα, είναι κάτι αμοιβαίο, γιατί από εδώ και στο εξής θα είμαι ο αναβάτης τους στο Π.Π…Θα δουλέψω μαζί με την ομάδα για να προετοιμαστώ και να προπονηθώ ώστε να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα γιατί νομίζω ότι το Gas Gas EC300 μπορεί να κερδίσει», δήλωσε ο Jonathan Barragán.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ