net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο KTM 250 και 300 EXC TP με σύστημα ψεκασμού

KTM 250 EXC TPI και 300 EXC TPI: Επανάσταση με σύστημα ψεκασμού

Η KTM ανακοίνωσε νέα μοντέλα με δίχρονους κινητήρες με σύστημα ψεκασμού. Τα KTM 250 και 300 Εnduro έρχονται με «επαναστατική τεχνολογική καινοτομία». Η εισαγωγή των νέων μοντέλων θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2017.

 
Η εταιρεία αποβλέπει μια  «τεχνική επανάσταση» στους νέους δίχρονους κινητήρες της. Οι εργασίες για το δικό της σύστημα ψεκασμού για δίχρονους κινητήρες δεν είναι πλέον μυστικό. Η επίσημη επιβεβαίωση από την KTM ήρθε μόλις τώρα, μαζί με την ανακοίνωση, των δυο πρώτων μοντέλων της με την τεχνολογία ΤΡΙ (Transferport Injection) τον ερχόμενο Μάιο.

Με το KTM 250 EXC TPI και το KTM 300 EXC TPI, αρχίζει νέο παιχνίδι ανταγωνισμού στη κατηγορία των Enduro. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του νέου συστήματος ψεκασμού δίχρονων κινητήρων, αποτελεί η  υψηλότερη απόδοση και οικονομία σε σύγκριση με την τεχνολογία καρμπυρατέρ, καθώς και «μια εντελώς νέα διάσταση ενέργειας κι οδική συμπεριφοράς».  Η ανάπτυξη αυτού του συστήματος ήταν επειγόντως αναγκαία. Τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο, το Euro 4 πρότυπο καυσαερίων, το οποίο έχει τεθεί σε ισχύ από το 2017, έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε αυτό.

Με συμβατική τεχνολογία καρμπυρατέρ, οι δίχρονοι κινητήρες δεν μπορούν πλέον να επιτύχουν τις  τιμές των καυσαερίων που απαιτεί το Euro 4 - και θα πρέπει να απουσιάζουν από την αγορά.

Το βασικό πλεονέκτημα των κινητήρων είναι η περισσότερη δύναμη σε συνάρτηση με το σημαντικά χαμηλότερο βάρος. Μετά την πρώτη παρουσίαση του KTM 250 EXC TPI και 300 EXC TPI το Μάιο, οι δύο ανταγωνιστές Enduro θα έρθουν στις αντιπροσωπείες, όπως τα μοντέλα του 2018 την άνοιξη.
 

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ