net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Σε δύο χρόνια αναμένεται η πρώτη ανανέωση του 390 Duke. Το χαρισματικό μικρό των Αυστριακών δεν δείχνει πάντως να τη χρειάζεται!

KTM Duke 390: Στα σκαριά η ανανέωση;

Στα πρώτα στάδια της εξέλιξης βρίσκεται η πρώτη ανανέωση του δημοφιλούς Duke 390 σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στο Διαδίκτυο με το νέο μοντέλο να κάνει την εμφάνισή του σε δύο περίπου χρόνια.

 
Ειδικότερα, και σύμφωνα με πολλές ιστοσελίδες, τα πρώτα πρωτότυπα έχουν ήδη σταλεί στην Ινδία, από τα κεντρικά στην Αυστρία, με στόχο την περαιτέρω εξέλιξή τους αλλά και τις προετοιασίες-αλλαγές στη γραμμή παραγωγής.

Αν και δεν τα έχουμε ακόμη στα «χέρια» μας, η ιστοσελίδα Visordown, κάνει λόγο για ύπαρξη εγγράφων που αποδεικνύουν το παραπάνω και αναφέρει παράλληλα ότι πρόκειται περί ανανέωσης και όχι παρουσίασης μια ολοκαίνουρια μοτοσικλέτας.

Επίσης, σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, ο κυβισμός του μικρού εξαιρετικού μονοκύλινδρου κινητήρα παραμένει ίδιος στα 374 κ.εκ. Αυτό μπορεί να σημαίνει αλλαγές κυρίως στα περιφερειακά της μοτοσικλέτας (σχεδίαση και εργονομία) και ίσως μικρές βελτιώσεις στο ίδιο το μοτέρ.

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ