net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το ΚΤΜ Duke «Chappie» της Autologue Design

ΚΤΜ Duke «Chappie»

Μια δημιουργία της Autologue Design πάνω σε μια μοτοσυκλέτα ΚΤΜ Duke, τροποποιημένη ώστε να μοιάζει με τον χαρακτήρα της γνωστής ταινίας.

 
Ο «Chappie» είναι ο ρομποτικός ήρωας της ομώνυμης ταινίας, η οποία προβλήθηκε το 2015. Για μια μικρή εισαγωγή, πρόκειται για ένα ανθρωπόμορφο ρομπότ-στρατιώτη, που είχε υποστεί ζημιά σε κάποια πολεμική επιχείρηση και διασώθηκε από τον ερευνητή τεχνητής νοημοσύνης της μονάδας του. Ο τελευταίος, «αναβαθμίζοντας» το λογισμικό του, δημιούργησε τον Chappie, έναν νέο χαρακτήρα με ισχυρότερη τεχνητή νοημοσύνη.
Το ρομπότ της ταινίας έχει εμπνεύσει και άλλους κατασκευαστές μοτοσυκλετών, που έχουν παρουσιάσει τις δικές τους δημιουργίες. Ωστόσο, το συγκεκριμένο ΚΤΜ Duke που σας παρουσιάζουμε εδώ είναι μια «πραγματική» -και όχι εικονική- δημιουργία και έχει κατασκευαστεί στο Pune της Ινδίας, από την Autologue Design.

Ο οίκος αφαίρεσε όλα τα πλαστικά από την μοτοσυκλέτα της KTM και τα αντικατέστησε με πλήρως custom τμήματα, όλα ένα κι ένα για αναφορά στον χαρακτήρα του Chappie. Ξεχωριστός σε εμφάνιση ο εμπρός προβολέας, ο οποίος θυμίζει τα μάτια του ρομπότ.

Το τεπόζιτο αλλά και η ουρά της μοτοσυκλέτας ακολουθούν την μορφή του ρομπότ, ενώ custom είναι και η βαφή στην μοτοσυκλέτα, με πίστή αναπαραγωγή και των «αυτοκολλήτων» του Chappie, στη μάσκα, στο πιρούνι και αλλού!

Το μοντέλο απαλλάχτηκε επίσης από τους stock τροχούς και φτερά και εξοπλίστηκε με off-road ελαστικά. Πως σας φαίνεται; Θα…το οδηγούσατε; 
 

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ