net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To υπάρχον 690 Enduro R που βλέπετε στη φωτογραφία θα συνεχίσει να παράγεται κανονικά τουλάχιστον για την επόμενη χρονιά.

KTM: Έρχεται νέο 690 Enduro R;

Η αυστριακή εταιρία πηγαίνει με τις μηχανές στο φουλ τον τελευταίο καιρό με τις φήμες για νέα μοντέλα να έχουν πάρει φωτιά. Ανάμεσα σε αυτά μπορεί να είναι και ένα νέο 690 Enduro R σύμφωνα και με κατασκοπική φωτογραφία.

 
Ειδικότερα, η ιστοσελίδα Visordown έδωσε στη δημοσιότητα μια κατασκοπική φωτογραφία, στην οποία, σύμφωνα με την ίδια, απεικονίζεται ο διάδοχος του μεσαίου κυβισμού «καθαρόαιμου» on-off της KTM. Εφόσον αυτό επαληθευτεί, οι αλλαγές της νέας γενιάς είναι σημαντικές. Όπως θα δείτε και εσείς στη φωτογραφία, σε αυτό το σημείο των δοκιμών, τα πλαστικά της μοτοσικλέτας απουσιάζουν, το πλαίσιο φαίνεται να έχει σχεδιαστεί από την αρχή, ενώ από ότ,ι βλέπουμε δεν είναι πλέον χωροδικτύωμα. Παράλληλα η εξάτμιση έχει «μετακομίσει» από τη δεξιά μεριά της μοτοσικλέτας και το τελικό φαίνεται μικρότερο σε μέγεθος από το υπάρχον. Αυτό μάλλον σημαίνει και αλλαγές στον πανίσχυρο μονοκύλινδρο κινητήρα των 690 κ.εκ.

Περαιτέρω πληροφορίες για την εν λόγω φωτογραφία δεν υπάρχουν, ωστόσο, η ιστοσελίδα κάνει λόγο για μοντέλο που θα παρουσιαστεί το 2016 και όχι το 2015. Ίδωμεν.

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ