net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οι νέες ΚΤΜ Factory Edition 2017

Οι νέες ΚΤΜ Factory Edition 2017

Οι νέες ΚΤΜ Factory Edition 2017

ΚΤΜ Factory Edition 2017

Στην παρουσίαση δύο νέων μοντέλων off-road προχώρησε η KTM, συγκεκριμένα στα μοντέλα 450 SX-F και 250 SX-F Factory Edition.

 
Η ΚΤΜ παρουσίασε τις δύο ολοκαίνουργιες Factory Edition μοτοσυκλέτες χώματός της, πιο συγκεκριμένα τις 450 SX-F και 250 SX-F. Πρόκειται για δύο κορυφαίες αγωνιστικές μοτοσυκλέτες, με κορυφαία περιφερειακά και στήσιμο.
 
Πρόκειται για πιστές ρέπλικές των αγωνιστικών μοντέλων της ΚΤΜ, τα οποία έχουν σημειώσει μεγάλες αγωνιστικές επιτυχίες: Με μία 450 SX-F Factory, ο Ryan Dungey κέρδισε τα πρωταθλήματα Supercross 2015 και 2016, αλλά και το πρωτάθλημα Pro Motocross του 2015.

Η πρώτη από τις δύο μοτοσυκλέτες, 450 SX-F, θα φέρει ένα νέο εμπρός πιρούνι από την WP, το οποίο θα έχει διάμετρο 48 χιλιοστών και θα είναι τεχνολογίας AER. Νέο είναι και το πίσω αμορτισέρ, το οποίο προέρχεται από την ίδια εταιρεία. Η μοτοσυκλέτα θα φέρει επίσης εξάτμιση από την Akrapovic φτιαγμένη από τιτάνιο και και τιμονόπλακες κατασκευασμένες με CNC και βαμμένες σε πορτοκαλί απόχρωση.

Η 450 SX-F Factory θα είναι βαμμένη στα αγωνιστικά χρώματα της Red Bull KTM Factory Racing και θα είναι επίσης εξοπλισμένη με ζάντες D.I.D. Dirt star. Οι ίδιες αλλαγές ισχύουν και για το μικρότερο μοντέλο, 250 SX-F. 
 

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ