net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μεγάλες ΚΤΜ εκπτώσεις στο κατάστημα Racing Center 500 στον Αλιμο!

KTM Power Days Εκπτώσεις-Μειωμένες τιμές σε ρούχα και αξεσουάρ μοτό

Αγοράστε ρουχισμό και αξεσουάρ για την αγαπημένη σας ΚΤΜ μοτοσυκλέτα σε μεγάλες εκπτώσεις, στο κατάστημα Racing Center 500 στον Αλιμο!

 
Λίγα είναι καλύτερα δώρα για σένα και τη μοτοσυκλέτα σου, από επώνυμα ρούχα, αξεσουάρ και μοτοσυκλέτες της αγαπημένης σου εταιρείας! Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και για 3 ημέρες: Παρασκευή 2, Σάββατο 3 και Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 από τις 10:00 μέχρι τις 17:00 η πορτοκαλί ομάδα της ΚΤΜ θα είναι 100% «READY TO RACE» και θα σας υποδεχθεί στο κατάστημα Racing Center 500 στον Άλιμο.

Προγραμματίστε από τώρα τη βόλτα σας στο νούμερο 500 της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στον Άλιμο ώστε να επωφεληθείτε από τις μεγάλες εκπτώσεις σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Με περισσότερα από 350 είδη, βελτιωτικά αξεσουάρ για τη μοτοσυκλέτα σου, είδη ποιοτικού μοτοσυκλετιστικού ρουχισμού, έως έξυπνα δώρα, και μοτοσυκλέτες, για να διαλέξεις και να γιορτάσεις τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με το μοναδικό και απαράμιλλο KTM στυλ!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε: KTM RACING CENTER 500, τηλ. 210 9927 212

Οι προσφορές θα ισχύσουν μόνο για τις αγορές που θα γίνουν τις συγκεκριμένες ημερομηνίες (οι μοτοσυκλέτες μπορούν να κλειστούν με προκαταβολή)
 

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ