net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H KTM RC Cup 2017

H KTM RC Cup 2017

KTM RC Cup 2017

Παρουσιάστηκε από την ΚΤΜ η νέα έκδοση της μοτοσυκλέτας RC Cup, η οποία θα γίνει αποκλειστικά διαθέσιμη σε αγωνιζόμενους της Αμερικής.

 
Εντυπωσιάζει η ολοκαίνουργια KTM RC Cup Racebike, η αγωνιστική μοτοσυκλέτα που παρουσιάστηκε από την KTM και θα συμμετέχει στην ομώνυμη αγωνιστική διοργάνωση της Αμερικής. Η μοτοσυκλέτα παρουσιάστηκε μόλις χθες και θα γίνει αποκλειστικά διαθέσιμη στους αγωνιζόμενους που θα συμμετέχουν στο KTM RC Cup,οπότε εμείς…μόνο να την θαυμάσουμε μπορούμε.
 
Το μοντέλο είναι βασισμένο στην RC390, ενώ φυσικά δεν έχει άδεια να κυκλοφορεί στο δρόμο. Είναι προετοιμασμένο από την ΚΤΜ και φέρει πάνω από 40 Power Parts, μετακύ των οποίων πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις εμπρός και πίσω της WP, εξάτμιση Akrapovic, αγωνιστική ζελατίνα, ουρά και καρίνα, γκαζιέρα βασισμένη στο RC8R και μανέτες και μαρσπιέ κατασκευασμένα με CNC.

Καθώς η μοτοσυκλέτα προορίζεται για τους αγώνες, ο κινητήρας της θα είναι σφραγισμένος και μόνο η εταιρεία HMC, συνεργάτης της ΚΤΜ στις πίστες, θα μπορεί να επέμβει σε αυτόν, για την τήρηση των κανονισμών! Πως σας φαίνεται; 
 

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ